DIN showroom u Zagrebu

Jedan od najvećih domaćih proizvođača drvenih podova i masivnog namještaja DIN Novoselec u listopadu otvara izložbeni salon u Zagrebu.

Drvna industrija Novoselec jedan je od najstarijih i najvećih domaćih drvoprerađivača. Poznat kao proizvođač parketa i vrhunskog masivnog namještaja, DIN već desetljećima na tržištu uživa reputaciju pouzdanog partnera koji nudi isključivo visokokvalitetan finalni proizvod. Iako tvrtka izvozi više od 75% svojih proizvoda, ove se jeseni otvara izložbeni salon u Zagrebu kako bi se domaći proizvod približio domaćim kupcima.

k051-DIN-00-200.gifIzložba DIN namještaja
Dizajn, kvaliteta, puno drvo, postojanost,… DIN namještaj privlači kupce estetikom, osvaja ih funkcionalnošću, a zadržava ih doživotnom kvalitetom. Namještaj od masivnog drveta kao vrhunac drvoprerađivačkog umijeća prepoznatljiv je proizvod DIN-a. Preko 90% namještaja namijenjeno je kupcima iz Nizozemske i Njemačke, kupcima koji cijene lijep proizvod pouzdan u kvaliteti i održivosti. Pokazalo se međutim da sve više domaćih arhitekata i dizajnera traži proizvode visoke kvalitativne vrijednosti, a naročito nakon zapaženog nastupa na Tjednu dizajna u svibnju u Zagrebu.
Showroom će dakle svim zainteresiranim približiti kolekcije namještaja koji oduševljava naše kupce, ovdje će se moći dobiti sve informacije o tijeku proizvodnje, kontroli kvalitete te mogućnostima prilagodbe industrijske proizvodnje osobnim željama.

k051-DIN-01-300.gif

Slika 1. Dnevni boravak Visby

Bogata ponuda parketa
Cjelovit asortiman DIN parketa bit će izložen u salonu u Zagrebu što znači da će posjetitelji moći vidjeti uzorke masivnog parketa, lamel parketa, kanta (industrijski parket) te parketnih ili podnih dasaka. Vještina i preciznost u proizvodnji, duga tradicija i partnerski odnos s kupcima razlog su zašto je DIN parket i dalje sinonim za najkvalitetnije podno rješenje. Kupci vole veliki izbor klasa i dimenzija parketa, „ključ u ruke“ uslugu, kratke rokove isporuke i pouzdanog dobavljača, a sada će sve to moći vidjeti i dogovoriti na jednom mjestu u Zagrebu.

Na 150 m2 izložbenog prostora na Ravnicama u Zagrebu (IV Maksimirsko naselje 27) posjetitelji će od listopada moći vidjeti kolekcije vrhunskog masivnog namještaja te bogat asortiman drvenih podnih obloga. U showroomu će se dobiti sve informacije o proizvodima i procesu proizvodnje, savjeti o održavanju i dodatnim uslugama, razmjenjivat će se iskustva i bit će to nezaobilazno mjesto druženja na temu unutarnjeg uređenja.

DIN Novoselec d.o.o.