Interijeri Zadro – namještaj po mjeri

Tvrtka Interijeri Zadro d.o.o. ima bogato iskustvo u projektiranju i izradi namještaja po mjeri za kuhinje, spavaće, dječje i dnevne sobe / regali / biblioteke / police/, kupaonice te uredski namještaj. Iz široke palete proizvoda od kojih je svaki poseban i unikatan na svoj način osim navedenog izdvajamo: mini kuhinje po mjeri koje po svojoj namjeni mogu biti ugrađene u garsonijere i apartmane, kuhinjske dodatke, rasvjetu kao dodatak, radne stolove, ugradbene ormare od poda do stropa, klizne stijene te samostojeće ormare po mjeri.

Zadro-00-200.jpgNamještaj po mjeri prikladno je rješenje za različite potrebe opremanja interijera bilo da se radi o privatnom ili poslovnom interijeru. Najveća prednost namještaja po mjeri  je ispunjavanje zahtjeva prostora i njegove maksimalne iskorištenosti te zadovoljavanje potreba kupaca.

Zadro-01-300.jpgZa proizvodnju namještaja, Interijeri Zadro koriste najkvalitetnije pločaste materijale, mehanizme i okove, kojim mogu udovoljiti svakom Vašem zahtjevu. U ponudi su  tandembox i metabox ladice, te ostali popratni okovi, kante, rasvjeta, zidne košarice, ručkice, aluminijski okviri, nape, sudoperi.

Proizvodi Interijera Zadro imaju prepoznatljivu liniju jednostavnosti u kombinaciji s modernim materijalima, te prate trendove u uređenju interijera koji su trenutno usmjereni prema klasici u kombinaciji s laganim namještajem, bogatijoj dekoraciji, te individualnim potrebama i prilagodbama. Velika pažnja pridaje se detaljima od inoxa, aluminija i drugih odgovarajućih metala.

Zadro-03-300.jpgKuhinja je srce svakog doma te ujedno i najzahtjevnija prostorija pri uređenju interijera kako za vlasnike tako i za dizajnere. Nakon funkcionalnosti i rasporeda, odabir kvalitetnih i lijepih fronti najvažnija je stavka.

Iz ponude kuhinjskog namještaja izdvajamo model rustikalne kuhinje izrađene od punog drveta u bež boji s debljinom ploha kuhinjskog ormarića 23 mm. Kako je u trendu i retro stil i rustikalni stil kuhinja nalazi svoje poklonike u svim generacijama kupaca.

U ponudi imaju i rustikalne kuhinje renomiranih talijanskih proizvođača Di iorio i Colombini, čije proizvode možete pogledati u prodajno –izložbenom  salonu na 1. katu trgovačkog centra Westgate. Ponuda obuhvaća i razne modele modernih i jednostavnih kuhinja izrađenih od materijala visoke kvalitete.

Interijeri Zadro d.o.o.