Facebook kampanja

Poslovanje bez Facebook stranice?

Otvaranje Facebook stranice te vođenje kampanje sa svrhom boljeg praćenja Vaših proizvoda i usluga od strane publike – garantiraju bolju vidljivost, vođenje u korak s tehnologijom koja osigurava konkurentnu prednost.

facebook-logoMeđusobnom interakcijom i umrežavanjem, te širenjem kroz prenošenje sadržaja, linkova „sviđa mi se“ i sličnih emoticona, sheranja, pozivanja, tagiranja za uključivanje što više osoba,  određene su stranice poprimile karakteristike medija masovne komunikacije i ostvarili znatan utjecaj na formiranje stavova određenih skupina ljudi. Umrežene stavove i širenje ideja, stavova i poruka putem društvenih mreža danas iskorištavaju mnogi institucionalni entiteti prisutni na društvenim mrežama, te svi oni koji žele sa svojim porukama doprijeti do kritične mase onog dijela javnosti koji im je putem klasičnih medija do sada bio nedostupan.

Izrdrustvene-mrezeada profila uključuje kreiranje zajedno sa svim bitnim informacijama o tvrtki i slikama, a redovno održavanje podrazumijeva objavu postova, slika/vizuala i linkova koji se odnose na Vašu ponudu – vode na web stranicu.

Sve ponude se baziraju na ugovaranju usluge od minimalno 6 mjeseci za što smatramo da je period potreban da se vide određeni pozitivni rezultati te u daljnjim razgovorima možemo prokomentirati i mogućnost uključivanja i drugih društvenih mreža.

Nastavno se detaljno dogovaramo o:
– sadržaju postova, preuzimanju materijala od klijenta,
– kontakt osobi u Vašoj tvrtki radi potrebne komunikacije,
– dinamici postavljanja postova.

Nemojte dozvoliti da Vas konkurencija pretekne … Javite nam se …

Napomena:
50% popusta do kraja travnja odnosi se na prva tri mjeseca kampanje !

tehnomar@tehnomar.hr