Phonolook Design ECO

Poboljšanje akustičkih karakteristika prostora

Phonolook Design ECO paneli predstavljaju najnoviji prijedlog Eterno Ivice na području materijala za apsorpciju zvuka namijenjenih smanjenju odjeka u zatvorenom prostoru. Proizvedeni tehnikom inovativnog oblikovanja, panele nove generacije karakterizira visoka ekološka održivost u kombinaciji s izvrsnom akustičnom izvedbom. Savršeni su za akustičku korekciju raznih okruženja – javnih prostora, radnog okruženja, snimateljskih studija i kućnog kina.

Korištenje PET-a s visokim sadržajem recikliranog materijala u kombinaciji s antibakterijskim tkaninama za presvlake čini Phonolook Design ECO panele najboljim ekološkim izborom koji nudi zvučnu ugodu i sigurnost od požara istodobno osiguravajući niske emisije HOS-a i održavajući okoliš zdravijim i zaštićenijim.

Dostupni u jednostranoj “MONO” i dvostranoj “TWIN” verziji, Phonolook Design ECO paneli dostupni su u raznim modelima i s mnogim vrstama instalacija kako bi se uvijek pronašlo najprikladnije rješenje u odnosu na akustičke karakteristike prostora, kako u fazi novog projektiranja, tako i u slučaju obnove.

Phonolook Solution

Phonolook Solution ploče odlikuju se kvadratnim oblicima, s okvirima oštrih rubova, koji ih čine linearnim i bitnim elementima koji apsorbiraju zvuk, pogodnim za primjenu u najrazličitijim kontekstima. Preuređenja postojećih okruženja do novih zgrada, beskrajne mogućnosti kombiniranja geometrijskih oblika i boja omogućuju ovim pločama predstavljanje savršenih kombinacija učinkovitosti intervencije i slobode konfiguracija.

Phonolook 3D ploče

Inovativna linija Phonolook 3D ploča potječe od finih tkanina korištenih u interijerima za dekoraciju namještaja. Izrađene na osnovi tradicionalnih ploča linije Solution, ove ploče karakterizira prekrivanje reljefnim tkaninama, što im daje oblik i volumen, a ne lišava ih glavne funkcije elemenata koji apsorbiraju zvuk.

Zahvaljujući posebnoj proizvodnoj tehnici, ploče prekrivene 3D tkaninama omogućuju vam luksuzno privatno okruženje karakteristično za hotelsku industriju, s nepogrešivom izražajnom snagom.

Eterno Ivica S.r.l.