Bogatstvo šablona za interesantne interijere

U interijerima ćete sigurno prvo bojati zidove. Svatko po svojim željama, ovisno o tome kakav efekt u interijeru želite postići. Bojom možete mijenjati dimenzije prostora. Kako ?
Ako manje prostore obojite svijetlim bojama, učinit ćete ih većim nego što su stvarnosti. Isto tako, ukoliko strop obojite u bijelo stvoriti ćete dojam da je prostorija viša. Netko voli prostorije obojane istim tonovima, a netko pribjegava kontrastima u kojima se bolje osjeća.

Prostorije su obojane i što sada ? I dalje, usprkos pažljivom izboru boja, nešto nedostaje. Naravno, ugođaj u interijeru čine detalji poput pojedinih komada namještaja, slika na zidovima, rasvjetnih tijela, … ali zašto interijer ne oplemeniti nečim inovativnim, ne toliko svakodnevnim, nečim što će doživljaj prostora učiniti posebnim i jedinstvenim.

k47-velekem-2-200Tvrtka Velekem d.d. iz Zagreba pobrinula se da u svom bogatom asortimanu proizvoda riješe problem uređenja prostora. U svojoj ponudi imaju šablone francuskog proizvođača INITIATIVES DÉCORATION zahvaljujući kojima je moguće pojedine uzorke uz pomoć boja aplicirati kako na zidove, tako i na upotrebne predmete (npr. dijelove namještaja).

Šablone se proizvode u četiri dimenzije:
–       bordure – 15 x 40 cm
–       velike uzorke – 20 x 30 cm
–       male uzorke- 15 x 20 cm
–       cvijeće i frizove – 30 x 38 cm

Teme uzoraka su: lišče, dječji svijet, cvijeće, voće, tematika mora, raznih stilova i bordura.

k47-velekem-1-400k47-velekem-3-400Posebnost ovih šablona je što se na stražnjoj strani nalazi naneseno ljepilo koje zbog svoje izuzetne kvalitete omogućuje višekratno premještanje (minimalno 3 – 5 puta, ovisno o vrsti podloge), bez umanjene kvalitete prianjanja šablone na podlogu. Nakon što ste šablonu prilijepili za podlogu, primjenom originalnih boja obojite podlogu te šablonu uklonite.
Nakon umanjenja kvalitete prianjanja zbog istrošenosti ljepila, moguće je nanošenje novog sloja ljepila u spreju te možete šablonu ponovno upotrebljavati dok god interijer ne dobije izgled upravo onakav kakav ste zamislili.

Francuski proizvođač razvija proizvode bez štetnih utjecaja na okoliš. Riječ je o širokom asortimanu eko-proizvoda, proizvodnji malih pakiranja od reciklirajućih materijala kako bi se smanjila količina otpada te su posvećeni rješavanju problema zagađivanja zraka razvojem proizvoda koji nisu štetni za okoliš.
Njihov tim inženjera kemije neprestano razvija nove proizvode i formule te konstantno vrše istraživanja s ciljem poboljšanja životnih uvjeta.

Velekem d.d.