Tuš kade za svačiji ukus

Promjena stila života, koji je sve ubrzaniji i ostavlja nam sve manje vremena za opuštanje, uzrokovao je promjene i u kupaonici. Sve veća uporaba vrlo plitkih tuš kada u kombinaciji s elegantnim staklenim stijenama i paravanima trend je modernog uređenja kupaonice svih veličina. Hrvatska tvrtka Aquaestil plus, koja je na tržištu prisutna već 14 godina i vodeći je proizvođač kupaonske opreme u regiji, pozorno prati svjetske trendove te je tržištu predstavila nove linije modernih tuš kada, kabina i paravana koji privlače svojim izgledom, kvalitetom, funkcionalnošću, ali i cijenom.

Plitke tuš kade visine 1,5-3 cm izrađuju se u raznim dimenzijama, ukljućujući i polukružnu izvedbu, kako bi se savršeno uklopile u sve kupaonske konfiguracije, a ugrađuju se u razini poda između pločica ili neke druge kupaonske površine. Na taj način dobiva se vrlo funkcionalan, ali i elegantan prostor za tuširanje koji je iznimno jednostavan za korištenje i održavanje, što je naročita prednost u nešto manjim kupaonicama. Iz Aquaestil asortimana posebno izdvajamo plitke akrilne tuš kade Tempo, Teso i Omega koje oduševljavaju svojom jednostavnošću i modernim dizajnom koji će se savršeno nadopuniti s gotovo svim kupaonskim interijerima.  Aquaestil na sve akrilne kade i tuš kade pruža 10-godišnju garanciju, a usluga servisa dostupna je na prostoru cijele Hrvatske.

k40-aquaestill-02-200Tuš kada Teso

Tuš kada Tempo

Tuš kada Omega

Kako bi Vaš moderni prostor za tuširanje bio potpun, potrebno je ugraditi kvalitetni paravan za tuš kade ili staklenu stijenu koja će spriječiti prskanje vode, ali i estetski doprinijeti njegovom izgledu. Ovisno o obliku tuš kade, kupaonskoj konfiguraciji, ali i Vašoj osobnoj preferenciji, ovaj funkcionalni prostor moguće je izvesti na više načina zahvaljujući širokom Aquaestil asortimanu staklenih stijena i paravana te dugogodišnjem iskustvu u njihovoj proizvodnji i primjeni.

k40-aquaestill-01-200Uporabom klasičnih tuš paravana moguće je efikasno zatvoriti prostor za tuširanje neovisno o tome da li je tuš kada oslonjena na jedan zid ili se nalazi između dva ili tri zida, a ovisno o Vašoj želji i samom prostoru kupaonice, takova konstrukcija može biti zatvorena različitim kombinacijama kliznih ili okretnih vrata i fiksnih stijena čime se ostvaruje maksimalna kompatibilnost s ostalim kupaonskim interijerom.  Preko 30 različitih standardnih Aquaestil staklenih tuš paravana zasigurno će Vas oduševiti svojom funkcionalnošću i kvalitetom, a nove linije Aurora, Savana i Oasis idelna su nadopuna plitkim tuš kadama.

Uz primjenu paravana s vratima, sve popularnija je i „walk in“ izvedba uz pomoć fiksnih staklenih stijena. Ovakvo rješenje iznimno je praktično jer olakšava korištenje, ali i izgleda vrlo dopadljivo u moderno uređenim kupaonicama čistih i jednostavnih linija. Aquaestil Vam i u ovom slučaju nudi nekoliko primamljivih opcija, a u kombinaciji s Aquaestil masažnim stupom dobiti ćete vrhunski kutak za opuštanje.

Aurora je paravan za plitke tuš kade opremljen magnetnim brtvama, a dostupan je u različitim kombinacijama okretnih vrata i fiksnih stijena. Na slici je prikazan model Aurora D+W.

Ukoliko se Vaša tuš kada nalazi između 3 zida, stakleni paravan Venus III idealno je rješenje.

Titan je univerzalni paravan za kade s okretnim vratima, a dostupan je u jednokrilnoj ili dvokrilnoj varijanti.

Aquaestil paravani izrađeni su od 6 mm kaljenog stakla koje može biti prozirno ili reljefno te pripadajućeg profila koje može biti izvedeno u srebrnoj ili bijeloj varijanti. Ukoliko niti jedna od standardnih kombinacija paravana ne odgovara Vašoj kupaonici, Aquaestil Vam za većinu modela nudi i izradu po mjeri koja Vam daje dodatnu slobodu pri kreiranju Vaše idealne kupaonice. Uz standardnu opremu moguće je naručiti i posebno efikasan nanos protiv kamenca za staklene paravane i kabine uz koji će čišćenje i održavanje biti iznimno lako.

S obzirom da se cijeli Aquaestil asortiman proizvodi u Hrvatskoj, rezervni dijelovi i servis uvijek su dostupni u kratkom roku.  Zahvaljujući širokoj mreži distributera koja je dostupna na www.aquaestil.hr, većinu proizvoda možete pogledati i kupiti u Vašoj blizini, a kontaktirati nas možete na info@aquaestil.hr.

Aquaestil plus d.o.o.