10 godina opremanja interijera Tepih centra!

Tepih centar je tvrtka utemeljena 1994. godine koja danas ima devet prodajnih salona u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Puli.

Bogatom iskustvu u maloprodaji pridodali smo i suradnju s turističkim i poslovnim sektorom još od 2008. godine. Tako “potpisujemo” opremanje podnim oblogama mnoge hotele i javne prostore – bolnice i banke u Hrvatskoj. Dosadašnjem širokom izboru kvalitetnih ručno i strojno izrađenih tepiha mnogih svjetskih proizvođača, pridodali smo široki spektar ostalih podnih obloga poput tapisona, umjetne trave, PVC elastičnih podova, laminata, parketa kao i zavjesa te dekorativnih tkanina…

tepih-centar-01U mogućnosti smo vam ponuditi visokokvalitetne podove prilagođene za javne objekte svježeg i atraktivnog dizajna, povećane izdržljivosti i trajnosti sa standardnim certifikatima zavisno o tipu proizvoda:

 • ručno rađeni tepisi
 • strojno rađeni tepisi
 • tapisoni – sa certifikatom B1
 • prirodni linoleumi
 • hotelski tekstilni program
 • PVC elastične obloge
 • parketi
 • laminati
 • umjetne trave
 • zavjese i dekorativne tkanine

Svi naši proizvodi iz objektnog programa zasigurno će zadovoljiti sve standarde uvažavajući vaše želje i potrebe vaših kupaca i klijenata.

tepih-centar-02

Naša mobilnost, profesionalnost i timski rad svakodnevno se potvrđuju kroz suradnju s vodećim izvođačima građevinskih radova, kao i maloprodajnih centara u Republici Hrvatskoj (Kamgrad, MDK, C.S.P, Konos, Konstruktor, Pevec, Bauhaus) te referentnom listom radova na većim objektima, od kojih izdvajamo:

 1. PBZ d.d. – godišnja ugradnja podnih obloga u svim poslovnicama PBZ banke od 2010. godine;
 2. Novi Međunarodni putnički terminal Zračne luke Zagreb – radovi u tijeku, trenutačno položeno 5500 m2 poda; naručitelj: Kamgrad;
 3. Studentski centar Stjepan Radić – 5000 m2; naručitelj: Konos;
 4. Neuropsihijatrijska bolnica „Ivan Barbot“ (Popovača) – godišnja ugradnja podnih obloga, od 2012. godine;
 5. Hotel Roža (Koper) – 2.600 m2; naručitelj: Adriaing Podjetje;
 6. Hotel Jure Solaris (Šibenik) – 4.000 m2; naručitelj: Ugo Grupa;
 7. Hotel Adriatic (Hvar) – 4300 m2; naručitelj: MDK;
 8. Hotel Liburna Korčula i Korčula De La Ville – 4500 m2; naručitelj Stilles;
 9. Hoteli Palace i Belevue (Opatija) – 6300 m2; naručitelj: MDK;
 10. Hoteli Bristol i Kristal (Lovran) – 4000m2; naručitelj: C.S.P.

Uz 140 zaposlenih radnika, naša tvrtka posjeduje vlastiti tim profesionalnih podopolagača, građevinara i komercijalista, koji će spremno odgovoriti na svaki Vaš zahtjev, osigurati Vam najbolji omjer dobivenog i uloženog te isporučiti podne obloge na najkvalitetniji način u skladu s vašim željama i vremenskim rokovima po sistemu ‘ključ u ruke’, od izmjere, dobave i postave traženog materijala pa sve do naknadnog investicijskog održavanja podova.

tepih-centar-03

Ističemo kako se svi radovi na objektima obavljaju u skladu s pravilima struke, a na sve ugrađene podove dajemo dvogodišnje jamstvo!

Kroz naše dugogodišnje iskustvo i poznanstva diljem Europe, stojimo Vam na raspolaganju oko konzultacija te pomoći u osmišljavanju i odabiru najboljeg rješenja za Vas.

Slobodno nam se obratite za sva daljnja pitanja, na koja ćemo Vam sa zadovoljstvom odgovoriti s detaljnim informacijama.

Tepih centar d.o.o.