U svijetu premium ideja: GEALAN zabljesnuo na InDizajnu s GEALAN-acrylcolor® inovacijom

Na InDizajnu, sajmu interijera posvećenog dizajnu i kreativnosti, od 6.10. do 8.10.2023. u Areni Zagreb tvrtka GEALAN predstavila je impresivne inovacije u građevinskoj industriji, postavljajući nove standarde u dizajnu i funkcionalnosti prozora i vrata.

GEALAN-ov štand na InDizajnu bio je mjesto gdje su se susreli arhitekti, dizajneri i građevinski stručnjaci kako bi razgovarali o mogućnostima koje ovi proizvodi nude, dok su krajnji kupci u procesu renovacije starije gradnje ili izgradnje nove nekretnine dobili adekvatne informacije o svim prozorskim sustavima, kao i o GEALAN-acrylcolor® inovaciji koja ispunjava najviše tehničke i funkcionalne zahtjeve za inovativne površine u boji. Predstavnici GEALAN-a stručno su objašnjavali prednosti i mogućnosti korištenja GEALAN-acrylcolor® u različitim projektima.

Beskrajne mogućnosti funkcija, boja i dekora

Kao što je tragač zlata sretan kada pronađe zlato, tako je i tvrtka sretna kada ima stvarno dobru ideju za proizvod. GEALAN-acrylcolor® je jedna takva zlatna ideja, koja je predstavljena u Areni Zagreb. GEALAN otkriva postupak 1980. i razvija ga do zlatnog blaga, koje je danas. A budućnost? Blistajuća!

GEALAN-acrylcolor® je rezultat četiri desetljeća istraživanja i inženjeringa koje je tvrtka GEALAN ulagala kako bi stvorila proizvod koji se ističe svojom estetikom i izdržljivošću. Ova inovativna površinska tehnologija donosi nevjerojatnu paletu boja i tekstura koja se dosad nije viđala u industriji, što omogućuje arhitektima i dizajnerima stavljanje naglaska na dubinu, karakter i individualnost u svojim projektima. Čvrsta akrilna površina otporna je na ogrebotine radi čega se prozori u acrylcolor-u ubrajaju u najotpornije elemente na vremenske utjecaje. Sa svojim 0,5 mm acrylcolor deblji je od bilo kojeg nanosa laka.

Također je predstavljen GEALAN-LINEAR® sustav koji se temelji na dosljedno izravnom formalnom jeziku jer trenutno daje specifičan ton arhitekturi. Asortiman odgovarajućih letvica za staklo nastavlja dosljedan dizajn vanjskog pogleda na sobnoj strani prozora, dok uske širine lica u okviru i krilu osiguravaju više svjetla u prostorima. GEALAN-LINEAR® sustav je predstavljen u kombinaciji s automatiziranim prozorskim rješenjem koje nudi TEXINO. Aplikacija prilagođena korisniku omogućuje praćenje ili upravljanje pametnim prozorima, vratima i rješenjima za sjenčanje s bilo kojeg mjesta, sto je savršeno rješenje kada putujete, kada nema nikoga kod kuće ili kod neočekivane promjene vremena.

Automatsko otvaranje predstavlja revoluciju u samoj funkciji prozora. Ovaj inovativni sustav automatski otvara i zatvara prozore i vrata uz pomoć naprednih senzora i pametne tehnologije. To znači da korisnici više neće morati ručno otvarati ili zatvarati prozore kako bi regulirali svjetlost, ventilaciju i temperaturu u svojim prostorima. Ovisno o dobu dana ili intenzitetu svjetlosti, umrežene rolete mogu se zatvoriti, po želji glasovnom naredbom, dok automatska ventilacija kroz motorizirane prozore osigurava zdravu unutrašnju klimu. Samim time je osigurano praćenje ili upravljanje pametnim prozorima, vratima i rješenjima za sjenčanje s bilo kojeg mjesta.

Listopad 2023. označio je GEALAN-ovu posvećenost inovacijama u građevinskoj industriji i njihovu želju da podupru kreativce u stvaranju prostora koji su izvanredni i održivi, kao i pametniju, energetski učinkovitiju i moderniju budućnost prozora, istovremeno omogućavajući korisnicima potpunu kontrolu nad svojim prostorima putem pametnih tehnologija.

S ovim impresivnim nizom inovacija, GEALAN dokazuje svoju vodeću ulogu u industriji i potvrđuje svoju viziju stvaranja bolje budućnosti.

Više o uvjerljivim svojstvima proizvoda GEALAN-acrylcolor®: https://www.gealan.de/hr/inovacije/gealan-acrylcolor/

Gealan d.o.o.