SUPERPOD

Onaj tko danas misli na građenje, misli istovremeno i na beton. Ovaj građevinski materijal ujedinjuje mnogostruke karakteristike bez kojih gradnja modernih zgrada ne bi bila moguća. Usprkos tome, beton skriva puno više kvaliteta nego što je poznato. Pored svoje funkcije pri gradnji, beton također stvara, uz pravilnu obradu i ugodnu atmosferu za stanovanje.

Što je SUPERPOD ?

SUPERPOD tehnologiju su razvili Šveđani prije nekoliko godina, a ubrzo se počela primjenjivati i u SAD-u, Skandinaviji, Italiji, Francuskoj, kao i u Japanu i Australiji. Pri tom je betonski pod ili estrih brušen i poliran prema specijalnom principu. Za tu svrhu tvrtka Janser je razvila tehnologiju brušenja kao i stroj TRI-VARIO 420 s pripadajućim priborom.

Kao rezultat dobijamo pod koji ujedinjuje optički izazov s nenadmašivim karakteristikama održavanja.

Dijamantni brus proizvodi tvrdu i čvrstu površinu, a da se pri tom ne koriste kemijski proizvodi. Vijek trajanja je puno duži od drugih obloga i tako se glatke površine ovog poda ekstremno dobro i brzo čiste. Brušenjem betonskog poda istovremeno se postiže sjaj i strukturalna dubina koja omogućuje raznolike dekore.

područja na kojima se koristi SUPERPOD vidimo u zanatskim objektima što bi arhitekti mogli primijeniti pri projektiranju i uređenju privatnih stanova.

Uvjerite se u prednosti beton ili estrih poda koji je obrađen SUPERPOD tehnologijom. Biti ćete oduševljeni !

PRIPREMA PODLOGE:
– odstraniti slojeve laka i boje kao i ljepila i ostatke obloge
– ispuhati industrijske podove i odstraniti pečaćenja od umjetnih materijala
– poravnati izglodanu površinu
– niveliranje podova (fuga i neravnina)

TRI-VARO 420

TRI-VARO 420 je stroj s tri ploče karakterističan za obradu cementnih materijala kao što su beton, estrih ili pločasti estrih. S najnovijim dijamantnim umecima postiže se najveća djelotvornost.

Zbog toga se TRI-VARO 420 sa svojim podešavajućim brojem okretaja od 300 – 1350 u minuti, primjenjuje i u drugim tehnikama kao npr. pripremi podloge, čišćenju, poliranju, kao i brušenju parketa i gotovih parketa.

Rastavljanje stroja prilikom transporta je brzo i jednostavno.

Janser d.o.o.