LG-evi klima-uređaji za ugodno ljeto bez vrućina

Klima-uređaji iz LG-a donose napredne performanse i visoku energetsku učinkovitost

LG na hrvatskom tržištu nudi energetski učinkovite klima-uređaje vrhunskih performansi i elegantnog dizajna koji osiguravaju snažno hlađenje te ujedno uvelike smanjuju potrošnju električne energije. Tako i nove te unaprijeđene modele za 2016. godinu karakterizira visokoučinkovita, napredna tehnologija Smart Inverter, a LG nudi čak 10 godina jamstva na inverterski kompresor.

LG-00-200.jpgRad LG-evih klima-uređaja odvija se uz najnižu moguću razinu buke. Uz to, ovi uređaji brinu o zdravlju korisnika – plasmaster ioni u kombinaciji s raznim inovativnim filtrima steriliziraju zrak, sprečavaju nastanak bakterija te korisnike štite i od plijesni, virusa, alergena, a uklanjaju čak i neugodne mirise. Tu su i dodatne značajke, poput prikaza potrošnje energije i automatskog ispuhivanje zraka u nekoliko različitih smjerova. Isto tako, LG-evi klima-uređaji mogu poslužiti i za grijanje, a dizajnirani su za jednostavniju i učinkovitiju ugradnju.

Ove prednosti, između ostalih, nude izdvojeni modeli za ovu sezonu. Primjerice, model LG New Deluxe Smart Inverter karakteriziraju napredna inverterska tehnologija s aktivnom kontrolom potrošnje energije, tih rad i mogućnost rashlađivanja prostorije u samo 3 minute uz pomoć značajke JetCool. Tu je i podešavanje kuta lopatica te hlađenja na udaljenosti do 9 metara, ali i upravljanje uređajem putem pametnog telefona. Preporučena maloprodajna cijena mu je već od 5.999 kuna. Nešto povoljniji model LG New Standard Plus, preporučene cijene od 4.999 kuna, krasi minimalistički dizajn, a unatoč svojim kompaktnim dimenzijama donosi snažne performanse hlađenja uz optimalno strujanje zraka. Naime, njegove se lopatice praktično postavljaju u traženi položaj kojim se sprečava izravno puhanje zraka na osobe u prostoriji osiguravajući tako maksimalnu udobnost korisnicama.

LG-03-400.jpgSvakako treba spomenuti i model LG ARTCOOL Stylist Smart Inverter koji, osim naprednim značajkama, oduševljava svojim dizajnom. Dobitnik je nagrada za dizajn iF i red dot, a njegov će jedinstveni kvadratni oblik impresionirati one s istančanim smislom za stil. Uz to, ovaj je klima-uređaj upotpunjen kružnim LED osvjetljenjem u bojama koje korisnici mogu prilagoditi svom ukusu ili raspoloženju. LG Stylist donosi značajku 3-way Soft Airflow za ravnomjerno i prirodno ispuštanje zraka u tri različita smjera odjednom, gotovo nečujan rad te uštedu energije. Tu je i okrugli daljinski upravljač sa zaslonom osjetljivim na dodir koji omogućava brze i lake prilagodbe postavki sustava, uključujući promjenu boje i svjetline LED rasvjete. LG Stylist dostupan je u većim trgovinama klima-uređaja već od 9.999 kuna.

www.lg.com/hr