Stribor oprema / izvedeni projekti

Zavirite u našu kreativnu priču! 

Diljem naše Hrvatske, gdje se planine sreću s morem, gdje se snalažljivost susreće s kreativnošću, nastaju čarobna mjesta gdje projektanti i arhitekti ostvaruju svoje vizije sa timom Stribor opreme.

Otvaramo Vam vrata naše kreativne priče, pozivamo Vas da se inspirirate našim realiziranim projektima i pridružite putovanju. Sa zadovoljstvom možemo reći da je Stribor oprema važan sudionik brojnih projekata, dodajući notu elegancije, funkcionalnosti i estetike vanjskim prostorima.

Učka krije radosnu tajnu, vrijednu traženja.

Skriveno u dubini kanjona, među zelenim brdima planine Učka, smjestilo se predivno Stribor dječje igralište prekriveno hladom duboke šume. Posebnost ovog igrališta su prekrasna Robinia igrala koja se stapaju s prirodnim okolišem. Mališani su oduševljeni njima, a mi uživamo gledajući njihovu sreću i smijeh dok se igraju na ovom čarobnom igralištu. U kratkom vremenu, igralište je steklo veliku popularnost, kod najmlađih, a i odraslih posjetitelja, što je naša dodatna motivacija za osmišljavanje novih tematskih igrališta.

Čarobno igralište u sjeni borove šume.

U hladu guste borove šume, gdje pokoja zraka sunca probije kroz grane, nalazi se Stribor igralište, pravo čudo za mališane i njihovu maštovitu igru. Čarolija ovog igrališta su velike polukružne penjalice s čudnovatim ušima, koje se ne mogu svugdje vidjeti! Njihova raznolikost potiču mališane na igru gdje razvijaju snalažljivost i koordinaciju. Upoznavanje životinjskog svijeta, prepunog mašte, nikad nije bilo lakše! Djeca će se upoznati s hrabrim kraljem džungle Lavom, sa simpatično slatkim nilskim konjem, i s velikim i mudrim slonićem dok svoje slobodno vrijeme provode u igri s njima.

Morska čarolija koju preporučuju djeca.

Na kvarnerskom otoku, u čarobnoj priči dječjeg igrališta, smjestilo se najpopularnije Stribor igralo – 3D gumena hobotnica Danka. Danka nije obična hobotnica; stvorena je s namjerom da donese neizmjernu zabavu i izmami osmijeh svima koji je posjete. Njezini krakovi pozivaju na preskakivanje i igre ravnoteže. Djeca ulaze u svijet maštovite igre, gdje je svaka zamisao stvarnost, a svaka avantura nevjerojatna. Za predah na igralištu pronaći će udobnu mrežu koja nudi osjećaj lebdenja, idealnu za malo odmora od igre u hladu. Spuštanjem niz tobogan, njihanjem na Delfinu ili ljuljanjem na ljuljački, mališani će osjetiti morski povjetarac predivnog kvarnerskog otoka.

Skeniraj kod i kreni u pustolovinu!

U svijetu kreativnosti i inovacije, ideje i primjeri izvedenih projekata mogu biti od velike važnosti. Ako želite vidjeti kako su drugi pretvorili svoje zamisli u stvarnost i ostvarili izvanredne rezultate, pozivamo vas da skenirate QR kod u nastavku i istražite niz projekata koji vam mogu poslužiti kao izvor inspiracije. Budućnost je pred vama, prepuna prilika i potencijala za stvaranje razigranih projekata. Skenirajte QR kod i istražiti svijet beskrajnih mogućnosti.

Priznanje za kvalitetu i dizajn – „Southern Europe Prestige Awards“

Stribor oprema dobitnik je „Southern Europe Prestige Awards“ nagrade u kategoriji „Outdoor equipment“. Tim za dodjelu nagrade proveo je detaljno istraživanje malih i srednjih poduzeća te pažljivo odabrao tvrtke koje su se u proteklih 12 mjeseci pokazale najboljima na tržištu. Ocjenjivački sud svoju odluku temelji na područjima kao što su izvrsnost usluge, kvaliteta ponuđenog proizvoda, inovativne prakse, održive metode rada, kao i dosljednost u izvedbi.

Stribor oprema d.o.o.