S Korak-om na Domotex 2023.

Od 12. do 15. siječnja, 2023.

Nakon 2 godine Corona pauze, vodeći svjetski sajam podnih obloga DOMOTEX, uskoro otvara svoja vrata

Brojni izlagači  iz cijelog svijeta jedva su dočekali ponovno izlaganje na kojem žele prikazati svoje novitete

DOMOTEX je poznat po svom izrazito međunarodnom karakteru i po izlagačima i posjetiteljima. Preko 90 posto izlagača i oko 70% posjetilaca dolazi izvan Njemačke.

 

Hrvatski parketari tradicionalno na značajnom izložbenom prostoru

5 hrvatskih proizvođača parketa i ove godine, po 21. put zaredom izlažu na rekordnoj izložbenoj površini od oko 350 m2.

Nastup je i ove godine u organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske gospodarske komore, a svoje najnovije proizvode u hali 22 i hali 23 pokazati će Exportdrvo, PPS Galeković, Drvna industrija Novoselec, Massive Holding i FI-MA.

Časopis i portal KORAK u prostor, u suradnji sa zastupnikom sajma DOMOTEX, firmom Expo International d.o.o. za predstojeći DOMOTEX osigurao je 100 ulaznica za najbrže čitatelje portala i newslettera.

Dovoljno je kliknuti na link, koji vas vodi na registraciju, na kojoj, nakon par koraka možete isprintati vašu osobnu ulaznicu, koja vrijedi za ulazak na sajam.

Napomena: Ulaznica vrijedi samo ako ste se registrirali i isprintali svoju ulaznicu. Ulaznica ne vrijedi za javni gradski prijevoz.

Kod za aktivaciju ulaznica je: AyAw4

Zahvaljujemo unaprijed na povjerenju, a za sve informacije, vezano za registraciju i aktivaciju ulaznica, slobodno nam se obratite zastupniku u bilo koje trenutku na mail info@hf-croatia.com ili nazovite na tel. 091 315 0840.

Više informacija o sajmu možete pronaći na www.domotex.de