Proizvodi – za sve zahtjeve

Koji proizvod odabrati kada želim najbolje rezultate uz isplativu primjenu? Ili oboje u jednom? To su pitanja za mnoge soboslikare, stručnjake za završne površine i montere suhe gradnje. Kako bi lakše donijeli odluke koje će zadovoljiti sve tražene zahtjeve, Knauf je dao jasnu strukturu svim svojim proizvodima za popunjavanje i zaglađivanje. Knauf PERFECT SURFACES proizvodi sada su raspoređeni u tri kategorije: KLASSIK, PLUS i TOP. Vodeći europski proizvođač građevinskih materijala predstavlja osvježenu liniju proizvoda čija je glavna misao vodilja UMJETNOST SAVRŠENSTVA.

knauf-proizvodi

Uzimajući u obzir površinu u području gradnje i zahtjeve kvalitete, na zaglađivanje površina često se gleda kao na dio postupka koji je najteže izvesti. Zahtjevi klijenata koji se bave gradnjom također su se povećali u posljednjih nekoliko godina. Konačna struktura površine ovisi o izboru materijala, kao i količini troškova. Stoga će ove kategorije i kriteriji za odabir pomoći u selekciji pravog proizvoda za svakog kupca.

knauf-plavi

Proizvodi KLASSIK nude isprobanu i ispitanu kvalitetu po kojoj je Knauf poznat, a koju su profesionalci zavoljeli i kojoj vjeruju. Pružaju pouzdanu, dosljednu izvedbu na bilo kojoj površini.

knauf-sivi-2

PLUS proizvodi kombiniraju kvalitetu, dosljednost i pouzdanost unutar proizvoda KLASSIK, ali uz veću učinkovitost primjene i veću kontrolu nad završnim rezultatom. Tako možete postići više, uz manje truda i u kraćem vremenu.

knauf-zlatni-3Za one koji traže najbolje od najboljeg, Knauf predstavlja Perfect Surfaces TOP proizvode koji su standard u usporedbi s ostalima. TOP proizvodi kombinacija su vrhunske završne obrade i najviše razine učinkovitosti, uz kvalitetu završne obrade bez premca.

Knauf d.o.o.