Phonolook – apsorpcija zvuka – Wall covering; Office

U sklopu programa Phonolook, panela nove generacije namijenjenih smanjenju odjeka u zatvorenim prostorima, poseban dio programa odnosi se na ponudu za primjenu na zidovima te u poslovnim prostorima – uredima.

EKO paneli predstavljaju najnoviju ponudu iz Eterno Ivice. Ovu generaciju panela, proizvedenih inovativnom tehnikom oblikovanja panela, karakterizira visoka ekološka održivost u kombinaciji s izvrsnim akustičnim performansama.

Sastav od poliesterskog vlakna ne podliježe pretjeranoj toplini tako da nije podložno temperaturnim šokovima te se izbjegava njegova pretjerana krutost, a zadržava izvrsne sposobnosti apsorpcije zvuka koje se ne mijenjaju tijekom vremena.

ECO ploče za zid

ECO ploče Phonolook Design mogu se primijeniti i kao zidne obloge za prekrivanje cijelih zidnih površina izravnim lijepljenjem. Bez obzira da li primijenite glatku ili reljefnu završnu obradu površine, ovi paneli upijajući zvukove daju dašak originalnosti i osobnosti. Savršeni su za kućna kina, studije za snimanja ili igraonice, ali također i za javne prostore i radna okruženja, za sve one slučajeve gdje želite riješiti problem odbijanja zvuka od površina zidova, a istovremeno želite originalne i unikatne zidove.

Phonolook Design ECO paneli za zidne obloge također se mogu umetnuti u tradicionalne „T“ strukture spuštenih stropova, zahvaljujući svojim dimenzijama kompatibilnim s profilima same strukture.

Ploče Phonolook Solution

Ploče Phonollok Solution predstavljaju evoluciju upijanja zvuka pomoću ploča s perimetarskim okvirom. Prikladni su za primjenu u najrazličitijim kontekstima zahvaljujući kvadratnim geometrijskim oblicima s oštrim kutnim rubovima. Odlikuje ih visoki stupanj prilagodbe u kombinaciji s izvrsnim akustičnim performasama.

Savršenu kombinaciju učinkovitosti i slobode konfiguracija ostvaruju zahvaljujući posebnom perimetarskom okviru koje se može rezati na mjeru, tako da se Phonolook Solution paneli mogu primijeniti kao zidne obloge koje će pokriti cijelu zidnu površinu. Ovi paneli savršeno su prikladni za uređenje interijera akustički upijajući te istovremeno jamčeći eleganciju i linearna rješenja, uvijek prilagodljivi u pogledu izbora tkanina te boja u reljefnoj 3D varijanti. Također su prikladni za kućna kina i studije za snimanje ili igraonice kada želite riješiti problem unutarnje reverzibilizacije.

Ploče Phonolook Office

Ploče Phonolook Office koje apsorbiraju zvuk, predstavljaju rješenje Eterno Ivice posvećeno uredima, sobama za sastanke, open-space-u i svim onim radnim sredinama u kojima organizacija prostora predstavlja, zajedno s akustičnom udobnošću, jedan od središnjih aspekata u dizajnu istih.

Praktičan i funkcionalan dizajn, idealan za poboljšanje unutarnje akustike, istovremeno daje jedinstven i originalan štih poslovnih prostora.

Eterno Ivica S.r.l.