Pedestal® sustav – sitnice koje čine razliku

Eterno Ivica dobrim dijelom zaslužna za novi „look“ Mediteranskog kamping sela

Vrhunac vanjskog popločenja svakako je sustav uzdignutih podesivih podova. Temelji se na nizu prilagodljivih modularnih nosača koji se jednostavno i sigurno prilagođavaju svim vrstama podnih obloga. Osiguravaju elegantno, homogeno popločavanje bez potrebe za radikalnim strukturnim radovima. Eliminiraju probleme vlage, infiltracije vode, omogućavaju nesmetano polaganje kablova i cijevi ispod njih, a u isto vrijeme omogućavaju brzu i jednostavnu kontrolu (servisiranje) istih. Riječ je o modernom Pedestal® sustavu.

Jedan od najnovijih i najvažnijih radova s ​​našim Pedestal® nosačima završen je u mjestu Treporti Cavallino, u primorskom ljetovalištu u provinciji Venecija, u kamping selu Mediterraneo. Više od 50 godina selo svojim kupcima nudi boravak u potpunom opuštanju, prirodi i zabavi u sjeni svježe i bujne borove šume u kojoj je uronjeno.

No, ove godine kampiranje je doživjelo važnu prekretnicu: dodijeljeno mu je toliko traženu petu zvjezdicu, podižući tako svoje standarde kvalitete kako bi ponudilo još posebniji odmor. Ovo važno priznanje dolazi zajedno sa stvaranjem Le Terrazze del Mediterraneo: područja uz more koje se sastoji od vodenog parka na 2000 kvadratnih metara i kompleksa od tri višenamjenske zgrade, čiji je cilj poboljšati i proširiti ponudu gostima, a inaugurirano ponovnim otvaranjem ljetne sezone 2020.

I upravo je ovdje, na vanjskim terenima lječilišta, Eterno Ivica dao svoj doprinos s 1100 četvornih metara s brojnim nosačima postolja koji su mogli premostiti i visinske razlike do 1,20 metara. Konkretno, korišteni su sistemi Eterno SE, s nagibnom glavom koja je u stanju kompenzirati do 5% nagiba terena, novi Maxi NM nosač s fiksnom glavom i natprosječnim lomnim opterećenjem koji se može pohvaliti širokim spektrom značajki koje ga čine savršenim izborom za sve uzdignute podne obloge uključivši završni sloj od nekližuće gume s ciljem smanjenja buke kod hodanja te bazom koja omogućava jednostavno krojenje podne obloge u kutovima zidova. Ovaj proizvod je opće priznat u građevinskoj industriji u cijelom svijetu.

Osim navedenog, tu je i veliki broj Star.T nosača, najtanjih elemenata na tržištu, prvenstveno namijenjenih obnovi radi jednostavnosti i prilagodljivosti bilo kojoj vrsti pločica. U stanju je zadovoljiti potpuno funkcioniranje već na samo 8 mm visine, s prilagodljivošću od 10 do 30 mm bilo koje vrste keramičkog poda, betonskih ploča ili kompozitnih materijala bilo koje veličine i težine. Točnim podešavanjem omogućava elegantan i savršeno izravnan pločnik, čime se skraćuje vrijeme postavljanja i osiguravanje stabilnosti i preciznosti cijele podne plohe.

Nadalje, po prvi puta je na dio poda postavljena nova ukrižena glava za grede, jedna od najnovijih inovacija koju je posljednjih mjeseci pokrenuo Eterno Ivica. Ova nova vrsta glave za nosače omogućuje postavljanje jedne do četiri aluminijske grede na istu glavu, čineći tako polaganje ploča više formata još jednostavnijim i svestranijim.

Eterno Ivica S.r.L.