Otvaranjem vrata otvaramo nove svjetove

Otkrijte prednosti sekcijskih garažnih vrata Teckentrup

Budući da se mogu otvarati okomito, sekcijska garažna vrata zahtijevaju manje prostora unutar i ispred garaže u usporedbi s konvencionalnim garažnim vrata koja se zakreću prema van. Krilo vrata, koje se sastoji od više međusobno povezanih dijelova, koji se kod otvaranja pomiču prema gore i podvlače pod strop preko vodilica. To znači da svoj automobil možete parkirati neposredno ispred garaže. Naši kupci uvijek mogu računati na visoko funkcionalne, sigurne modele i uživati ​​u širokom izboru dizajna. Sekcijska garažna vrata Tekla debljine su 40 mm i imaju dvostruke stijenke, a mogu se kombinirati i s bočnim sporednim pješačkim vratima. To garažu štiti od hladnoće, što nije dobro samo za vozilo parkirano u njoj, već je i vrlo praktično, jer se garažni prostor obično koristi kao radionica ili hobi soba, a garaža je često povezana izravno s grijanim prebivalištem. Naša ostakljena sekcijska garažna vrata također udovoljavaju zahtjevima za optimalnu energetsku učinkovitost.

Sekcijska garažna vrata pružaju širok raspon mogućnosti dizajna koji može ostvariti sve Vaše želje. Kombinacijom različitih opcija reljefa, strukture površine i boje možete nabaviti sekcijska garažna vrata koja su točno onakva kakva ste zamislili. Dodatno ostakljenje ne samo da dodaje svjetlost, već i čini vaša vrata vrhunskim dizajnerskim rješenjem. S opcijskim bočnih vrata možete ući u garažu bez otvaranja cijelih garažnih vrata, tako da povezujemo funkcionalnost i estetiku. Dobar dizajn predstavlja inovativnu tehnologiju koja udovoljava vašim zahtjevima. Naša sekcijska garažna vrata otvaraju nove svjetove i pružaju gotovo neograničene mogućnosti dizajna. Već više od 80 godina pružamo proizvode “Proizvedeno u Njemačkoj”, a ovo je iskustvo vidljivo na svim našim sekcijskim garažnim vratima.

 

Personalizirana vrata po Vašem izboru

Barem jedna boja iz naše široke palete sigurno odgovara Vašem ukusu. Omogućavamo Vam prilagodbu boje garažnih vrata vašoj postojećoj fasadi, okvirima prozora ili ulaznim vratim. Mi udovoljavamo svim Vašim zahtjevima s bojama u trendu, metalnim tonovima ili privlačnim drvenim dekorima.

Što se izbora površina tiče, woodgrain i štukatura su klasici među našim segmentnim površinama zbog svoje trajnosti i jednostavnosti održavanja. Mikroprofilirana i glatka površina daje garažnim vratima plemenit i moderan izgled. Također možete birati između različitih stilova: bez traka, srednja traka, trakasta i kasetna.

U pogledu prozirnih elemenata možete birati između prozirnog i matiranog stakla, okruglog ili pravokutnog: prozori kao pojedinačni elementi dizajna stvaraju prozirnost i prirodnu dnevnu svjetlost. Bilo da elemente integrirate elegantno ili kao namjerni kontrast – elementi ostakljenja prilagođeni fasadama, bočnim vratima, prozorima ili ulaznim vratima presudno dominiraju cjelokupnom arhitekturom vašeg doma. Kao i sve ostale komponente, ostakljenje je otporno na ogrebotine i druge mehaničke učinke.

 

On-line konfigurator

Kreirajte sami svoja vrata – online. Odaberite veličinu, stil, boju ili još neku od mnogobrojnih opcija koje vam nudimo i kreirajte vrata koja najviše odgovaraju vašem domu. Poigrajte se vašom maštom i sami kreirajte vaša nova garažna vrata.

 

 Pametni dom za garažna vrata

Pametna kuća trend je našeg doba i suvremena kućanstva već se danas teško mogu zamisliti bez njega. A potencijal ove tehnologije daleko je od iscrpljenosti. Upravo suprotno: Nema ograničenja za povećanje udobnosti pametnih ideja – kako u svoja četiri zida, tako i ispred njih. Sve više vlasnika domova također želi da garažna vrata budu dio pametnog doma i da njima bude lako upravljati pomoću pametnog telefona. Za pametnu integraciju naših CarTeck garažnih vrata razvili smo tako jednostavan i fleksibilan koncept rješenja: homee je kompatibilan s najčešćim sustavima pametnog doma.

Budući da se mnogi uređaji razlikuju u radio tehnologiji koju koriste za komunikaciju, modularno rješenje koje omogućuje komunikaciju između uređaja, bez obzira na tehnologiju koju koriste, bit će najbolje rješenje za vas. Temeljena na središnjoj kocki – Brain Cube – koja prikuplja i pohranjuje sve informacije. Bez potrebe da mijenjate bilo što u svojoj kući ili stanu, možete postaviti homee u samo nekoliko koraka. Svim uređajima može se upravljati putem besplatne aplikacije.

Kontrola pristupa

Bez obzira trebate li zaštititi parkirna mjesta, parkiralište ili vaš posjed, u samo nekoliko sekundi pružamo Vam zaštitu od neovlaštenog pristupa. Jednostavna instalacija i savršena koordinacija s pokretačima zakretnih i pomičnih vrata. Kvalitetna pregrada u aluminijskom kućištu uključuje graničnik, s LED osvjetljenjem integrirano svjetlo upozorenja, integrirani radio prijemnik te integrirano upravljanje motorom.

Tekla vrata d.o.o.