Otvaramo vrata napretku!

Proizvodimo više od vrata: DONOSIMO RJEŠENJA …

Već 17 godina mnogi investitori kao i projektanti te njihovi biroi, svjedoče prepoznatljivosti u segmentu garažnih i industrijskih vrata iz naše ponude u kojoj zastupamo dokazane njemačke proizvođače što jamči kvalitetu izrade proizvoda i sigurnost pri rukovanju. Od samih početaka primjenjujemo tri standarda koji zadovoljavaju vaše potrebe, a to su Dizajn, Sigurnost i Servis.

U pogledu dizajna povezujemo funkcionalnost i estetiku jer dobar dizajn predstavlja inovativnu tehnologiju na usluzi potrebama korisnika. Naši dizajneri i inženjeri rade ruku pod ruku od samog početka kako bi iznjedrili sofisticirane proizvode modernog dizajna koji u potpunosti odgovaraju zahtjevima investitora.

Na sigurnost posebno obraćamo pažnju, povezujemo sustave zaštite te naša vrata udovoljavaju najvišim sigurnosnim zahtjevima te u pogledu istih posjedujemo europske certifikate.

Naš servisni tim stoji vam na raspolaganju za redovni godišnji servis vrata prilikom kojega se podešavaju svi elementi vrata (ukoliko je došlo do pomaka prilikom sjedanja objekta nakon završene gradnje), podešava se opružni sustav (kod kojeg zbog sila koje trpi dolazi do sitnih pomaka), podmazuju panti i osovine kotača, čiste vodilice (kako bi rad vrata i dalje bio tih i siguran), provjeravaju se svi sigurnosni elementi…

Iz našeg programa, ovaj puta ćemo vam predstaviti ROLO VRATA i ROLO MREŽE.

Rolo vrata – koncept vrata po mjeri za ekonomična rješenja

Provjereni sustavi vrata obilježeni su visokom ekonomičnošću, čvrstoćom i jednostavnom konstrukcijom. Zbog tehnike namotavanja koja štedi prostor i otpornog oklopa vrata Teckentrupova su vrata posebno pogodna za zatvaranje visokih, a posebice širokih hala, s velikim prometom. Fleksibilne varijante opremljenosti ispunjavaju sve individualne zahtjeve pa i kod najtežih prostornih odnosa.

Jednostavna, čvrsta i fleksibilna konstrukcija s uskim namotajem oklopa rolo vrata nudi širok spektar primjene. Bez obzira da li se namotavaju prema van ili prema unutra Teckentrupova rolo vrata će se zbog male potrebe za prostorom sa strane i ispod stropa odlično prilagoditi bilo kojem mjestu ugradnje.

Primjena rolo vrata je posebno značajna u području pretovara, u logističkim centrima u kojima su vrata izložena najvećem opterećenju, kod nedostataka prostora u halama i prema propisima za zaštitu od eksplozije.

Nova generacija Teckentrupovih rolo vrata odlikuje se izvanredno međusobno usklađenim komponentama sustava, izdržljivim neprobojnim oblogama od čeličnog lima, funkcionalnim vodilicama i učinkovitom upravljačkom i pogonskom tehnikom. ThermoTeck profili mogu se zahvaljujući svojem optimalnom poprečnom presjeku ekstremno usko namotati; pritom se ne oštećuju površine, a razina buke smanjuje se na minimum.

Na taj način zajedno s lijepim dizajnom profila nastaje sustav rolo vrata koji u svakodnevnoj primjeni pouzdano radi, a nakon mnogo godina još uvijek dobro izgleda.

Thermoteck brzohodna rolo vrata

 Teckentrupova brzohodna rolo vrata konstruirana su za trajan rad u industriji. Visoka kvaliteta materijala i serijski ugrađena sigurnosna oprema garantiraju nesmetani protok prometa. Brzo otvaranje i zatvaranje vrata te izolirani ThermoTeck profili zadržavaju toplinu u hali i time štede energiju. Ostakljeni elementi dodatno stvaraju svijetlu, ugodnu radnu atmosferu.

Visokoučinski sustav nudi brojne opcije:

  • visokoučinski pogonski mehanizam za 100%-tnu trajnu uključenost
  • upravljanje s pretvaračem frekvencije s blagim pokretanjem i zaustavljanjem štedi materijal i jamči dugi vijek trajanja vrata
  • povećana zaštita za ljude i materijal te nudi potpunu sigurnost
  • prosječna brzina otvaranja i do 1,5 m/sek.
  • isporuka vrata u izvedbama do 11,5 m širine te 12 m visine, a uz upotrebu dodatnih konstrukcijskih elemenata, širina se povećava do 20 m

Rolo mreže

Teckentrupove rolo mreže u različitim oblicima osiguravaju optimalno provjetravanje, preglednost i zaštitu. Profil 6010 visio svojim sitnim otvorima sprečava prodiranje lišća i nečistoća u prostor. Predviđena mjesta korištenja su prolazi s trgovinama s velikim izlozima, podzemne i druge velike garaže. Sve rolo mreže su tvornički opremljene automatskim osiguranjem od podizanja.

Za detaljnije informacije bez ustručavanja se javite stručnjacima tvrtke Tekla vrata koji će Vam ponuditi odgovore na sva Vaša pitanja.

Tekla vrata d.o.o.