O Bjelinu i o Bjelinovim revolucionarnim podovima

Jeste li znali da je Bjelin vodeći proizvođač parketa u Europi?

Da, kapacitet proizvodnje u Bjelinovim tvornicama u Hrvatskoj iznosi 2 milijuna m2 godišnje te u Vikenu u Švedskoj 15 milijuna m2 godišnje. U Hrvatskoj Bjelin ima tri proizvodna pogona, u Ogulinu, Bjelovaru i Otoku te ukupno zapošljava 850 djelatnika.

Jeste li znali da je Bjelinov vlasnik izumitelj klik sistema, laminata, spc, pvc i lvt podova?

70-ih godina gospodin Darko Pervan je u suradnji s tvrtkom Perstorp izumio prvi laminat u svijetu.

Izumi se nastavljaju i kasnije te gopodin Darko Pervan dostiže brojku 2100 svjetski priznatih patenata, a čiji je nositelj Bjelinova sestrinska tvrtka Valinge Innovation. Jedan od njih je i patent za klik spajanje parketa, koji koristi većina svjetskih proizvođača podova. Bjelin pak koristi klik sistem koji je posebno patentiran u R&D centru u sklopu tvrtke Valinge Innovation u Švedskoj te omogućuje jednostavno spajanje i još veću stabilnost poda. Svi Bjelin podovi postavljau se kao plivajuća instalacija, vrlo brzo i vrlo lako, bez nužnog lijepljenja ili pribijanja.

Sve do danas cilj Bjelinova vlasnika ostao je isti : unaprijediti tržište podova poštujući pravila održivog razvoja te ekonomičnog trošenja sirovina.

Vođen tom mišlju Bjelin je na tržište lansirao nove revolucionarne podove nazvane Woodura.

Woodura je široka daska od učvršćenog drveta, izrađena patentiranom tehnologijom koja stvrdnjava drvo te mu daje čvrstoću koja je tri puta veća od klasičnog parketa.

Woodura podovi su prirodni podovi od pravog drveta, podovi velikog formata, čvrsti i otporni podovi koji će vaš život učiniti bezbrižnijim.  Svojom paletom boja i dizajna Woodura podovi lako će se uklopiti u svaki stil uređenja te će svakom prostoru pružiti toplinu i dio prirode. Dostupni su u više dimenzija te dvije površinske obrade uljeni ili mat lakirani.

Svake godine Bjelin iznova plasira inovacije u svijet podova. Ono što je zajednička nit vodilja svim izumima i proizvodima Bjelin asortimana je nenadmašan dizajn , laka instalacija i održiv razvoj te briga za okoliš.

Ostanite u toku s nama. Cijelu paletu naših proizvoda možete pogledati na web stranici www.bjelin.com

Bjelin Croatia d.o.o.