Moderna, elegantna i magična formula… “Sezame, otvori se!”

Glavna nit vodilja suradnje tvrtke Medved Metali s industrijskim sektorom je stabilna i dugoročna suradnja

 

Svaki proizvodni pogon ima specifične potrebe što diktira performanse kod konstrukcije te izrade industrijskih vrata. Budući kako ljude iz tvrtke Medved Metali, većinom čine proizvođači, tvrtka razumije specifične potrebe koje nose industrijski objekti, što se najviše reflektira putem trajnosti i sigurnosti konačnog proizvoda. Glavna nit vodilja suradnje tvrtke Medved Metali s industrijskim sektorom je stabilna i dugoročna suradnja koja se manifestira kroz redovite servise i održavanje u okviru realnih cijena.

Česta su pitanja vezana uz segmentna industrijska vrata, a jedini njihov proizvođač (a ne uvoznik) u državi, ali i bližoj okolici je tvrtka Medved Metali d.o.o.

U tvrtki koju vodi mag. ing. mech. Tomislav Medved moguće je naručiti jedinstvena vrata – u bilo kojoj dimenziji ili tehničkih specifikacija. Mnogo raznolikih mogućnosti nudi ova tvrtka s dugom obiteljskom tradicijom. Tijekom desetljeća rada naučili su prilagoditi proizvod svakom pogonu, a sve izrađuju po mjeri u vlastitom pogonu.

Pridjev izolirano se podrazumijeva za sva industrijska vrata proizvedena u tvrtki Medved Metali

k59-medved-1Izolacija je termin koji je često u uporabi u posljednje vrijeme. Kako zaštiti objekt od gubljenja toplinske energije ili kako spriječiti zagrijavanje objekta pitanja su koja muče mnoge. Budući da su industrijska vrata veličinom jedna od najvećih otvora na objektu, njihova izolacija je od velike važnosti. Industrijska vrata u pogonu Medved Metala izrađuju se od segmenata ispunjenih poliuretanskom pjenom u debljini od 40 mm čime se postižu visoka toplinska te zvučna izolacijska svojstva. Segmenti su međusobno povezani čvrstim i masivnim pocinčanim okovom koji je potom plastificiran u identičnu boju kao i vanjska strana panela.

Kako otvoriti i zatvoriti segmentna industrijska vrata

k59-medved-2U slučaju nestanka struje segmentna garažna vrata koja proizvode Medved Metali otvaraju se ili zatvaraju torzionim oprugama. One uravnotežuju težinu vrata, te je lakoća njihova otvaranja i zatvaranja iznenađujuća, a također stoje u svakoj točki na kojoj ih zaustavimo bez većih napora.

U ponudi tvrtke Medved Metali je i kvalitetna automatika koju ugrađuju u industrijska vrata kako bi se omogućio lakši izlazak i ulazak u pogon čime se podiže kvaliteta proizvodnje.

Brzopodizna PVC rolo vrata

Ovaj tip vrata najčešće se koristi za zatvaranje otvora kroz koje se odvija učestala manipulacija uz zahtjev brzog otvaranja i zatvaranja kada je potrebno fizički odvojiti skladišni prostor od proizvodnog prostora ili prodajni prostor od skladišnog prostora.

Brzopodizna PVC rolo vrata se odlikuju visokom kvalitetom i funkcionalnošću. Zahvaljujući kompaktnoj strukturi mogu se montirati na otvore gdje nema puno mjesta sa strane i iznad otvora, a uz ugrađene sigurnosne komponente nude sigurno i trajno rješenje.

Klizna izolirana industrijska vrata

k59-medved-3Klizna vrata su ispunjena s izoliranim panelima debljine 40 mm koji mogu biti raznih boja i uzoraka kao i kod segmentnih vrata no ona su jeftinija alternativa segmentnim industrijskim vratima.

Primjena kliznih vrata se pokazala odličnom kod onih prostora gdje se segmentna industrijska vrata ne mogu ugraditi ili zbog male visine nadvoja ili pak zbog bočnih zidova koji idu u koso te sprečavaju ulazak segmentnih industrijskih vrata po vodilicama. Nadalje, ovaj princip otvaranja je idealan i za prostore kod kojih je potreban slobodan prostor na plafonu jer nema stropnih vodilica kao kod segmentnih vrata.

Kao i kod segmentnih vrata, klizna vrata imaju jednaku mogućnost prilagodbe izgleda i same funkcije što se očituje kroz sljedeće mogućnosti:

  • Boja panela, bilo koja boja po RAL karti (preko 300 boja) te mogućnost odabira limova koji ostavljaju pravi dojam drva, misleći tu na njihovu boju i teksturu.
  • Izgledpanela, s linijama ili bez linija
  • Ostakljenje, odnosno ugradnja svjetlosnih otvora na vratima izrađuje se po želji i potrebi kupca.
  • Prozračivanje,čime se ugrađuju posebni ventilacijski otvori kako bi omogućili prirodnu cirkulaciju zraka.
  • Ugradnja vrata u vratima te bilo koji tip ulaznih vrata i to na način  da stilski prate prostor, odnosno objekt u koji se ugrađuju.
  • Zaključavanje vratakako bi olakšali situacije npr. nestanka struje.

Servis
Upravo zbog vlastite proizvodnje sve od ugradnje do servisiranja vrata je pod nadzorom tvrtke Medved Metali. U slučaju kvara na terenu su u kratkom roku. Također, djelatnici ove tvrtke osposobljeni su i za servisiranje industrijskih vrata te automatike drugih proizvođača.

Made in Croatia
Trajnost, funkcionalnost, kvaliteta, dizajn te individualizirani pristup svakom industrijskom pogonu ono je što pruža tvrtka Medved Metali. Izdržljiva i lijepa industrijska vrata nisu tek san. Proizvode se i u Hrvatskoj. Potrebno je samo pokucati na vrata Medved Metala.

Medved metali d.o.o.