Moderan dizajn susreće naprednu tehnologiju

Ditec Entrematic pogoni za dvorišna vrata i automatska pješačka vrata

Potpuna ponuda automatskih sustava

Kombinirajući znanje specijalista u području s modernim dizajnom i naprednom tehnologijom Ditec Entrematic u suradnji s lokalnim predstavnikom VMK Kolektor-om poslovni je partner s kompletnom ponudom rješenja u automatizaciji ulaza više od 40 godina. U ponudi s obuhvaćeni pogoni za dvorišna vrata, garažna vrata, industrijska vrata te automatska pješačka vrata.

Napredna funkcionalnost i prilagodljivost

Cijela gama Ditec proizvoda odlikuje se upravljačkim jedinicama i pogonima koji savršeno spajaju velike mogućnosti prilagodbe s naprednim funkcijama. Svi proizvodi nude unikatan dizajn i najnapredniju tehnologiju s lakim korištenjem i potpunom pouzdanosti.

Pogoni za dvorišna vrata, garažna vrata, industrijska vrata i rampe

Ditec pogoni za klizna vrata Ion, Neos i Cross do težine 3000 kg dizajnirani su da se uklope u najmodernije okoline i izdrže najzahtjevnije potrebe korisnika. 24Vdc motori i potpuno digitalne on-board upravljačke jedinice s iznimno detaljnim mogućnostima podešavanja u svim su rezidencijalnim inačicama pogona.

Pogoni za zaokretna vrata nude se u tri izvedbe: nadzemni linearni (PWR,TS), nadzemni s artikuliranom rukom (Facil, Arc) i podzemni (Cubic). Do 5 metara širine jednog krila i 800 kg težine, svi pogoni imaju interne mehaničke graničnike (osim TS35) te ne zahtijevaju graničnike na krilima, te isto dolaze u kompletu s naprednim potpuno digitalnim upravljačkim jedinicama.

Ditec Top pogoni za garažna vrata dolaze u dvije izvedbe, do 9 m2 površine i 110 kg težine (600N potiska) i do 17 m2 površine i 210 kg težine (1000N potiska). U ponudi su također dvije dužine vodilica koje prijenos vrše preko remena. Samoučeći program hoda i sustav prepoznavanja prepreka su standardno uključeni u opcije, kao i soft start/stop.

NRG su novi pogoni za industrijska sekcijska vrata težine do 650 kg. Izvedba s mehaničkim krajnjim prekidačima ili apsolutnim enkoderom za lakše postavljanje i održavanje, te je mogućnost ugradnje sigurnosnog ruba kao i ostalih sigurnosnih elemenata standardno podržano.

Elektromehaničke cestovne rampe Qik za prolaze širine do 7.6 metara savršeno su rješenje za parkirališta do 700 dnevnih ciklusa. Enkodersko očitavanje krajnjih položaja u sklopu s podešavanjem brzine omogućava sigurno i precizno manevriranje letve.

Smart Connect

Sustav upravljanja Smart Connect pruža Vam mogućnost upravljanja ulazima od bilo gdje i bilo kada uz nevjerojatnu fleksibilnost i mogućnost integracije s Apple HomeKit, Amazon Alexa i Google Assistant sustavima. Uz dodatnu kameru imate mogućnost i nadzora ulaza u stvarnom vremenu s detektorom pokreta i IC osvjetljenjem za nadzor tijekom noći. IFTTT kompatibilinost pruža mogućnost geofencinga i stvaranja scenarija rada.

Automatska pješačka vrata

Klizna pješačka vrata dolaze u više izvedbi za svaku upotrebu: rezidencijalna ili uredska, komercijalna te specijalna. U ponudi je također cijeli program aluminijskih profila za izradu krila i pregradnih zidova.

Olly C i Olly E pogoni koriste se za kućnu/uredsku motorizaciju kliznih vrata težine do 80 kg, s jednostavnim Pull&Go način otvaranja (lagano povlačenje u smjeru otvaranja i pogon otvora vrata), putem mikrovalnih/IC senzora ili radio predajnikom.

Sprint i DAB serija pogona za automatizaciju zaokretnih vrata težine do 400 kg, posebno su pogodni za korištenje od strane starijih, nemoćnih ili nepokretnih osoba. Mogućnost otvaranja pogonom i zatvaranja pogonom ili oprugom. Sigurnost zajamčena sustavom detektora prepreka i kretanja s mikroprocesorom koji stalno prati hod vrata.

Civik, Rex, DAS serija te Valor automatizacija kliznih vrata imaju široku mogućnost upotrebe u komercijalnim i industrijskim uvjetima. Mogućnost ugradnje požarnih anti panik izlaza, teleskopskih kliznih rješenja i čak hermetički zatvorenih vrata.

VMK kolektor d.o.o.