Frischeis – dekorativne ploče za izradu kuhinja i ostalog namještaja

Zaista dobra ponuda

Frischeis je jedan od većih trgovaca drvom i drvnim proizvodima. Ne bez razloga. Izuzetno visoke zahtjeve za kvalitetom imaju ne samo prema svojim proizvodima, već i prema svojoj Službi za korisnike. Vi kažete „što“ i „kada“ – a oni isporučuju. U Frischeisovu asortimanu možete pronaći isključivo visokokvalitetne proizvode pločastog materijala renomiranih proizvođača. U ponudi je veliki broj različitih dekora. Uvijek ukorak s međunarodnim trendovima Frischeis ispunjava sve vaše želje i želje vaših kupaca, jer svatko ima svoj vizualni rukopis. I to je dobro. Što su ukusi različitiji to je i ponuda dekora šira: Frischeis nudi proizvode vodećih europskih marki Fundermax, Kaindl, Eurowood i Kronospan.

KAINDL Dekorativne ploče

frischeis-01-300.jpgInovacija je kod Kaindla postala tradicija: Linije i kolekcije poznate su po tome što su uvijek „jedan korak ispred“, inspirativne i nadahnjujuće. Prisutne su svugdje gdje postoje najzahtjevniji dizajn i vrhunska kvaliteta stvarajući jednu potpuno novu atmosferu. Autentično, postojano, higijensko, praktično, ekološki. Postoje mnoge osobine kojima se može opisati ova tvrtka i njezini proizvodi.

Slobodno si možete dozvoliti visoke zahtjeve…
Širok izbor dizajna i autentične strukture površina obilježja su Kaindlove dekorativne ploče. Sa svojim besprijekornim programom pribora ova je ploča primjenjiva za praktički sva područja primjene u modernom uređenju interijera. Udio škarta je minimalan. Intervencijom na površini zamjetno inovativnim strukturama daju slobodu našoj mašti, jer iza kvalitetnog dizajna stoji i visoka tehnologija proizvodnje. Zahvaljujući visokotehnološkom kontrolnom sustavu Kaindl za površinu jamči gotovo stopostotnu nepogrešivost prema standardu EN 14322.

S trideset novih dekora dekorativnih ploča s potpuno autentičnim površinama, gdje se spaja haptika i optika, a uz to i mogućnost kombiniranja pet jednobojnih i dvadesetpet drvnih dekora, debljina ploče 18 mm te jedan jednobojni i pet drvenih dekora debljine 25 mm.

U ponudi su i novi dekori KAINDL RADNIH PLOČA

Radne ploče dolaze u dimenziji 4100x600x38 mm s radijusom zaobljenosti 3 mm, dostupne su i ploče koje su zaobljene na obje strane istim radijusom, dimenzija 4100x900x38 mm. Sastavni su dio svake kuhinje ali i drugih radnih površina, jer svojim tehničkim karakteristikama zadovoljavaju i najzahtjevnije kriterije. Radne ploče imaju povećanu otpornost na ogrebotine, udarce, toplinu i kemijska sredstva. KAINDL nudi široki spektar dekora radnih ploča, čime se otvaraju bezbrojne kreativne mogućnosti za kupce i poduzetnike.

frischeis-02-300.jpgFUNDERMAX Kolekcija “Welcome Home” čini dvije vrste površinskih struktura: reljefna struktura FH (narančina kora) i pora PO drvna struktura. “Dobrodošli kući!” zvuči kao lijepa poznata, topla i pripadajuća dobrodošlica te ćemo ju koristiti u sljedećim kolekcijama FUNDERMAX-ovih dekorativnih ploča. Kolekcija se sastoji od tri skupine: Calm, Warm i Still, kako bi se što plastičnije dočarao osjećaj koji donosi pojedina kolekcija. CALM kolekcija ukazuje da će svojim bojama unijeti mirnoću i opuštenost u prostor. Dekori će stvoriti sigurnu udobnost tj. bojom i mirnoćom strukture asocirati će na osjećaje prepuštanja i gotovo terpeutskog vizualnog doživljaja.

STILL kolekcija čini posebno odabrane dekore koji će asocirati na tišinu. Tada ćemo prekinuti sva trenutna razmišljanja i nadahnuti se novima pozitivnijim energijama, koji će nas usmjereniti na poboljšanje raspoloženja i dopustiti nam da se obnovimo za novi dan. Dekori su okarakterizirani prirodnim nježnim okruženjem.

WARM kolekciju čine tople nijanse boja unoseći poseban osjećaj topline u dom. Boje neograničeno produžuju ugođaj ljetnih dana ne dozvoljavajući da se prepustimo melanholiji ili nekom tužnom osjećaju. WARM kolekcija će zagrijavati bojom naše oči. Svijet boja koji će podsjetiti na ljetnu toplinu i godišnje odmore.

Svaka skupina sadrži četiri dekora tj. tri jednobojna i jedan drvni dekor, format dekorativnih ploča je 2820x2070x18 mm.

KRONOSPAN proizvodi dotaknuti su i osvježeni najnovijim svjetskim trendovima kako bi osigurali kolekcijama u prvom planu vrhunski dizajn, te investitorima i arhitektima pružali stalan izvor inspiracije i novih mogućnosti u kreiranju.

frischeis-03-300.jpgKolekcija Express podijeljena je u nekoliko skupina dekora COLOR, CONTEMPO, STANDARD.

  • COLOR: 4 dekora
  • CONTEMPO: 7 dekora
  • STANDARD: 7 dekora

Dekori skupine COLOR dostupni su u superprirodnoj  (sn) , supermat (sm), uredskoj (bs) strukturi.  Kronodesign® standard-kolekcija nudi raznolike mogućnosti modernih i tradicionalnih drvnih dekora bilo da se radi o kuhinji, kupaonici, dnevnoj sobi, uredu, hotelu ili poslovnom prostoru. Vašim idejama neće biti granica.

Dekorativne ploče oplemenjene su impregnirajućim melaminskim papirom. Oplemenjene dekorativne ploče u kombinaciji s drugim materijalima u opremanju interijera daju završni gotovi proizvod.

U Frischeisu Vas očekuju:

  • visoka kvaliteta materijala
  • inovativan dizajn dekora
  • kreativna raznovrsnost površina
  • vodeće europske marke: Fundermax, Kaindl, Eurowood i Kronospan.

Za svaku dekorativnu ploču u Frischeis-u imaju odgovarajuću rubnu traku i zahvaljujući prodajnom asortimanu dostupnom na skladištu kao i umreženosti skladišta, u smislu raznovrsnosti proizvoda diljem Hrvatske, nedvojbeno su u samom vrhu.

J.u.A. Frischeis d.o.o.