Kotlovi na biomasu uz bespovratnu subvenciju

Vaš dosadašnji izvor topline za grijanje je dotrajao? Možda još funkcionira, ali mu je stupanj iskorištenja nepovoljan? Vrijeme je za nabavu novog kotla?
Zašto ne iskoristiti mogućnost djelomičnog bespovratnog sufinanciranja od strane FZOEU (Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost) !
Već je tijekom prošle godine FZOEU imao otvoren Javni poziv za bespovratno sufinanciranje energetskih obnova obiteljskih kuća, u okviru kojeg ste mogli aplicirati i za sredstva za nabavu kotlova na biomasu te kondenzacijskih kotlova. Nije riječ o maloj investiciji, tako da je potez Fonda naišao na veliki odaziv.
Ove godine će Javni poziv biti ponovno otvoren, po najavama, sredinom godine. Točni uvjeti za dobijanje sredstava još se ne znaju, ali investitori će sigurno moći računati na sredstva i za spomenute kotlove.

k53-tehnodom-01-400.jpgUkoliko imate potrebu za gore navedenim, kvalitetnu ponudu uz stručan savjet dobit ćete u Tehno-domu, specijalistu za grijanje. Iz široke ponude odabrat ćemo sigurno uređaj koji će u potpunosti zadovoljavati Vašim potrebama, a koji će biti u skladu s uvjetima Fonda za bespovratno sufinanciranje.

Tehno dom d.o.o. je ekskluzivni zastupnik kotlova (peći) za centralno grijanje na kruto, plinsko i tekuće gorivo nekoliko renomiranih europskih proizvođača kao i sve ostale opreme za centralno grijanje na drva, pelete, biomasu… Sa preko 20 godina iskustva u prodaji, instalaciji i servisiranju kotlova i opreme za centralno grijanje, u mogućnosti smo vam ponuditi cjelokupnu uslugu.

Tehno-dom d.o.o.