FabricAir


FABRIC AIR
– cijevi i kanali za distribuciju i razvođenje zraka kod ventilacije, hlađenja i grijanja.
Tekstilni kanali Fabric Air za razvođenje kondicioniranog zraka izrađuju se po mjeri prema potrebama prostora i namjeni.

k52-Tehno dom-01-300.jpgSve iz jedne ruke!
– projektiranje
– isporuka
– ugradnja
– servis

Tekstilni kanali
Kanali od tkanine su vrlo isplativo i atraktivno rješenje za proizvodnju i raspršivanje kondicioniranog zraka. Izrađuju se od tkanine u devet boja ili prema posebnom zahtjevu naručitelja, a kroje se i šivaju po mjeri, tako da su prikladni za svaki prostor.
Kanali mogu biti raznih oblika: okrugli, poluokrugli, kružni isječak, kvadrat ili po želji kupca.
Koriste se za razvođenje i raspršivanje zraka za ventilaciju, grijanje ili hlađenje prostora.

k52-Tehno dom-02-300.jpgFabriAir tekstilni kanali imaju značajne prednosti pred drugim rješenjima (limeni kanali i sl.):
– Tihi rad ventilacije (kanali od tkanina uzrokuju znatno manju buku)
– Mala težina (samo 100-400 g/m², pa je opterećenje konstrukcije objekta minimalno)
– Podižu kvalitetu zraka u prostoru (jednostavan i fleksibilan pristup raspodjeli zraka), uključuje velik izbor tkanina i modela istrujavanja i osigurava maksimalnu udobnost ventilacijskog prostora.
– Nema kondenzacije (propusnost tkanine omogućava istrujavanje zraka po cijeloj površini kanala. Čak i kod velikih razlika temperature prilikom hlađenja neće se pojaviti kondenzacija
– Odsutnost propuha (odsutnost osjećaja propuha je najveća prednost pred uobičajnim kanalima od lima). Sustav zadovoljava sve funkcionalne zahtjeve za higijenom, estetikom i jednostavnošću održavanja.
– Niski troškovi ugradnje (jedinstven i jednostavan sistem ovjesa i male težine kanala znatno smanjuju troškove radne snage).
– Veliki izbor boja (podiže kvalitetu prostora svojim uklapanjem u interijer)
– Lagano održavanje (pranje i čišćenje strojem za pranje rublja).

Tehno-dom d.o.o.