DIN showroom u Zagrebu

Izložbeni salon drvoprerađivača iz Novoselca pokazao je da Hrvati vole drvo, cijene lijep dizajn i funkcionalnost i u potrazi su za kvalitetnim rješenjima za unutarnje uređenje.

Drvna industrija Novoselec jedan je od najstarijih i najvećih domaćih proizvođača parketa i vrhunskog masivnog namještaja.  Iako tvrtka izvozi više od 75% svojih proizvoda, izložbenim salonom u Zagrebu želi domaći proizvod približiti domaćim kupcima. Dizajnerski namještaj i bogat izbor drvenih podnih obloga uvijek imaju svoje kupce budući je potrošač svjestan brojnih prednosti profesionalno napravljenih proizvoda od drveta.

k52-DIN-Novoselec-00-200.jpgSvi žele drvo u svom domu

Drvo je toplo, postojano, pouzdano i lijepo. DIN showroom projektiran je tako da naglasi ljepotu i prednosti prirodnog materijala te njegovu primjenu u interijeru.
Drveni podovi generacijama su odraz stila, variraju samo individualne želje ili trendovi. Klasični parket, pareni hrast, kant (industrijski) pod, podne daske sa ili bez faze, tvornički uljeni parket,… DIN proizvodi sve.
Namještaj od masivnog drveta je dominantan faktor svakog interijera. Profesionalno dizajniran i stručno oblikovan, komad takvog namještaja traje godinama bez da gubi na svojoj funkcionalnosti ili estetici.
Drvo se može koristiti i u rasvjetnim tijelima, sporednim detaljima u prostoru ili u korisnim predmetima za svakodnevnu upotrebu; kad postoji proizvođač sa znanjem, vještinom i tehnologijom, ideje dizajnera su beskonačne.

Na 150 m2 izložbenog prostora na Ravnicama u Zagrebu posjetitelji će moći vidjeti kolekcije vrhunskog masivnog namještaja te bogat asortiman drvenih podnih obloga. U showroomu će se dobiti sve informacije o proizvodima i procesu proizvodnje, savjeti o održavanju i dodatnim uslugama, razmjenjivat će se iskustva i bit će to nezaobilazno mjesto druženja na temu unutarnjeg uređenja.

DIN Novoselec d.o.o