ACO ShowerDrain linija proizvoda

ACO ShowerDrain linija proizvoda predstavlja elegantno dizajnirana odvodna rješenja za kupaonice. Linija zadovoljava zahtjeve mnogih projektanata i arhitekata za homogenim kupaonicama, bez promjena materijala, pragova i barijera. Dizajnerska rješenja za ovaj trend dolaze iz tradicionalne orijentalne kulture kupanja, kao i modernih luksuznih lječilišta.
k49-aco-00-200.jpgVisoka kvaliteta komponenata nije ograničena dizajnom, materijalima i završnom obradom, aspektima koji uz sigurno rukovanje i ugradnju također imaju visoki prioritet. Uz niske i fleksibilne ugradbene visine i pouzdane brtve, ACO ShowerDrain ima rješenje za svaku primjenu.
Izuzetno glatke površine jamče sigurnu odvodnju i higijenu u kupaonicama. Brtve, spojevi i debljina materijala jamstvo su niskoj emisiji buke.
Dizajnerske rešetke i pokrovne ploče od nehrđajućeg čelika jasno pokazuju vrhunsku kvalitetu ACO ShowerDrain rješenja iz dana u dan. ACO ShowerDrain daje Vam priliku da impresionirate Vaše kupce kvalitetom i izgledom!

ACO ShowerDrain E tuš kanalica: Raznovrsno rješenje

Zahvaljujući modularnosti ACO ShowerDrain E sustava, moguće je riješiti gotovo sve konstrukcijske zahtjeve. Bez obzira trebate li zaštitu od požara, različite visine ugradnje ili kanale s vertikalnim izljevom – proizvodi iz ACO ShowerDrain E programa nude rješenje.

ACO ShowerDrain S tuš kanalica: Elegantno rješenje

Svojim minimalističkim dizajnom S kanal može biti neupadljiv ili može biti u fokusu kao okosnica dizajna kupaonice. ACO ShowerDrain S ima pravu visinu ugradnje za sve primjene: s visinom od samo 55 mm do gornjeg ruba prirubnice, S kanal je idealno razvijen za projekte renovacije starih objekata s vrlo malom raspoloživom visinom u podovima, dok je ugradbena visina od 80 mm idealna za javnu namjenu.

k49-aco-01-300.jpgACO ShowerDrain C tuš kanalica: Funkcionalno rješenje

ACO ponuda za razvojne projekte zove se ShowerDrain C. Ovaj standardizirani proizvod nudi dobru osnovu za dizajniranje kapitalnih projekata. Dostupan je izbor tri dizajnerske rešetke iz nehrđajućeg čelika – Quadrato, Wave i Tile za ispunu keramikom.

ACO Variant-CR box kanal

ACO Variant CR 125 box kanal je namijenjen za upotrebu u prostorima više povezanih tuševa, koje možemo naći na bazenima, sportskim centrima, te wellness i spa zonama. Ovaj kanal kombinira zahtjeve za većim dimenzijama s decentnim i neupadljivim pokrov­nim rešetkama u nivou poda.

ACO ShowerStep: Prilagođeni padovi

ACO ShowerStep pruža atraktivni prijelaz između dva različita područja te nudi profil čiste glatke površine. Profil iz nehrđajućeg čelika s integriranim padom je jednostavan za ugradnju što će Vam uštedjeti na vremenu, a ujedno štititi rubove okolnih površina.

ACO Showerdrain S-line: Novi standard u odvodnji kupaonica

ACO ShowerDrain S-line s pokrovnom rešetkom od nehrđajućih čeličnih profila kao gotovo nevidljiva tuš kanalica u svim vrstama kupaonica osigurava pouzdanu odvodnju. Tuš kanalica kombinira dizajn i funkcionalne aspekte u jednom. Prostori za opuštanje stvoreni su od drva, kera­mike, prirodnog kamena i stakla osvijet­ljeni kombinacijom prirodnog i umjetnog osvjetljenja, dok su kupaonska oprema i tehnički elementi ugrađeni gotovo nevidljivo u cjelokupni dizajn kupaonice stvarajući tehnički i optički elegantno rješenje.

k49-aco-02-300.jpgRešetka s rasporom je ključna komponen­ta arhitekture kupaonice s jednostavnim pristupom – nakon svega ona nudi optički ugodno rješenje, te čak postaje i jedva vidljiva.

Zbog svog minimalističkog dizajna, novi S-line može bit neupadljiv u dizajnu interijera kupaonice, ili može pridonijeti fokusnoj točki cijele kupaonice. ACO ShowerDrain S-line ima pravu visinu za sve zahtjeve ugradnje.

Pokrovne rešetke

Za vidljivi dio tuš kanalice dostupna su dva tipa dizajnerskih nehrđajućih rešetki:
S-line Plate i S-line Stripes.

EasyFlow – zvijezde točkaste odvodnje

ACO EasyFlow® kupaonski slivnici se koriste na površinama gdje učinkovitost i dobar izgled moraju biti usklađeni. Dostupan je veliki izbor okruglih i kvadratnih rešetki.

Sve rešetke su izrađene od elektropoliranog visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Rešetke sa zaključavanjem su pogodne za ugradnju na javnim površinama kao što su wellness centri i javni bazeni.
ACO Easyflow kupaonski slivnici pružaju praktičan modularni sistem: podni slivnici se mogu kombinirati ovisno o individualnim željama, s različitim dosjedima za rešetke okruglog ili kvadratnog oblika – opcionalno sa ili bez prirubnice za postavljenje plitke hidroizolacije.

Dostupna je i Tile kadica s mogućnošću ispune prema želji, i može se ispuniti s keramikom koja se koristi i za ostatak kupaonice. Površina poda tako nije prekinuta, dok se odvodnja obavlja preko okolne pokrovne ploče s rasporom. Maksimalna visina pločice zajedno s ljepilom ne smije prelaziti 11.5 mm. Naravno, verzija s ispunom prema želji je isto tako dostupna za plitku izolaciju.

U dosjed rešetke može se ugraditi i LightPoint osvjetljenje za rešetke u crvenoj, plavoj, zelenoj i bijeloj boji.

Funkcionalna, elegantna, sigurna

ACO ShowerStep iz grupe proizvoda ACO ShowerDrain je namijenjen za ugradnju između prostora tuša s ugrađenom tuš kanalicom i okolnog poda kupaonice. Pod kupaonice je potpuno popločen i ravan bez padova, dok je prostor tuša popločen keramikom u jednostranom padu od 1,5 – 2% prema tuš kanalici.

Ova razlika u padu stvara visinsku razliku između ova dva dijela koja se povećava približavanjem tuš kanalici.

ACO ShowerStep dostupan je u dvije duljine ili ga je moguće prilagoditi na samom mjestu ugradnje. Također je dostupan u različitim visinama namijenjenim za različite debljine keramike dostupne na tržištu.

k49-aco-04-300.jpgBez kapanja, molim!

ACO Walk-in rješenja pružaju vam ekskluzivan ulaz/izlaz iz prostora za kupanje.

Rješenje odvodnje sustavom Walk-in u nivou poda sastoji se od dva elementa: odvodne kadice izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika elektropolirane površine, te rešetke iz vodonepropusnog, plemenitog tvrdog drveta zaštićenog uljnom impregnacijom, koliko lijepog toliko i čvrstog. Specijalan završni sloj osigurava da su rešetke dugotrajno zaštićene od prskanja niskog intenziteta.
Walk-in možete ugraditi u kupaonici ispred umivaonika, kade ili ispred prostora za tuširanje. Prilikom ugradnje ispred prostora tuširanja ili kade, ukoliko je potrebno Walk-in može biti spojen na sustav odvodnje upotrebom slivnika.
Spoticanje je stvar prošlosti s upotrebom ACO ShowerDrain Walk-in rješenja – drvena rešetka je čvrsto pričvršćena i apsolutno ravna s okomitim padom u kadici od nehrđajućeg čelika. I ne samo da daje Vašoj kupaonici spa ugođaj, već ćete hodanjem bosim nogama po drvenoj rešetki osjetiti nježan, opuštajući osjećaj masaže.

ACO građevinski elementi d.o.o.