FRAMELESS —manje je više Podizno-klizne stijene HS Zero

Podizno-klizne stijene HS Zero

Tvrtka “Lokve” već je poznata po stalnim inovacijama iz kojih je vidljiva briga za svakog kupca. Njihov najnoviji proizvod na tržište je stavljen pod motom “manje je više”.

k48-lokve-1-300.jpgRiječ je o inovativnoj izvedbi sistema kliznih stijena HS ZERO kao idealnog rješenja za još više svjetla u prostoriji. Ovakva stijena pruža ugodu ambijenta, optički povećava prostoriju, omogućuje nesmetan, vizualni, ali i fizički kontakt s prirodom. Na fiksnom dijelu stijene vizualno je veća staklena površina, s minimalno vidljivim okvirom.

Prag u ravnini poda omogućava nesmetani prolaz u prostoriju bez barijera, a kvalitetno brtvilo sprječava propuštanje zraka i buke u prostor.

Vrhunski okov omogućava jednostavno i bešumno klizno otvaranje/zatvaranje krila.

Novom podizno-kliznom stijenom “Lokve” ostaju uz bok drugih svjetskih proizvođača stolarije na svjetskom tržištu na kojem vlada beskompromisna borba oko plasiranja prozora te se na takvoj “pozornici” mogu boriti isključivo proizvođači svojom kvalitetom kako u pogledu materijala od kojih se prozori proizvode, od energetskih svojstava prozora te naravno i izgleda.

 

 Lokve d.o.o.