SUPERBRANDS Croatia 2013/2014

U trendu je upotreba drva  u graditeljstvu, budući je drvo CO2 neutralno, dok su drugi materijali izrazito negativne CO2 bilanse.
Tvrtka “LOKVE” d.o.o. u ponudi ima proizvode koji su konstrukcijski izvedeni od prirodnih materijala, lameliranog drva FSC, a proizvode karakterizira kvaliteta, moderan dizajn, tehničko-tehnološka inovativnost. U ponudi je više proizvodnih programa, s naglaskom na proizvodni program ekoloških prozora za niskoenergetsku i pasivnu gradnju pod marketinškim brandom MEGALOK i MEGA ALULOK.

k46-lokve-1-300Proizvodi posjeduju certifikat CE, što je  oznaka kvalitete, utemeljene na europskim standardima. Ističemo da posjedujemo ateste certifikatorske kuće za kvalitetu “Euroinspektdrvokontrola“ Zagreb, ateste talijanske certifikatorske kuće “Tarviso Tecnologia”, te ateste njemačke certifikatorske kuće IFT Rosenheim.
Rješenjem  Ministarstva kulture Republike Hrvatske tvrtki “LOKVE” d.o.o  dopušta se obavljanje poslova zaštite i očuvanja kulturnih dobara znači izvođenje radova na nepokretnom kulturnom dobru u smislu izvedbe stolarskih radova.

2000-te godine tvrtka je dobila plaketu  “Zlatna kuna” kao najuspješnije trgovačko društvo u županiji u kategoriji srednjih trgovačkih društava.
Od 2002. godine tvrtka posjeduje certifikat ISO 9001:2008, a od 2007.god. i certifikat FSC.

U 7.mj.2013. brand Lokve – prozori i vrata nominiran je među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj – SUPERBRANDS Croatia 2013/2014. Na 40.Međunarodnom  sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije,  AMBIENTA 2013, tvrtka Lokve dobila je Zlatnu plaketu  MOBIL OPTIMUM  za proizvod  – prozor  MEGA ALULOK 110, za inovativan razvoj i visoku kvalitetu proizvoda

U trendu je upotreba drva  u graditeljstvu, budući je drvo CO2 neutralno, dok su drugi materijali izrazito negativne CO2 bilanse. Drvo je zdrav, dugovječan materijal, posjeduje  izvanredne oblikovne karakteristke, osim toga ugodno miriše, toplo je,  povećava osjećaj ugode u  našem domu, a svaki proizvod je – unikat.

Visoko energetski učinkoviti prozori zadovoljavaju  sve postavljene eko i energetske kriterije.

O proizvodima
Mogućnosti su mnogobrojne. Varijanta drvo ili drvo/aluminij uz mogućnost odabira više debljina profila. Prozori i vrata u kombinaciji drvo iznutra, aluminij izvana, čine najbolji izbor. Svaki od tih materijala karakteriziraju  najbolje  značajke -održavanje je jednostavno,maksimalna je toplinska i zvučna izolacija,  te kao takvi, prozori i vrata  zadovoljavaju suvremene norme i standarde energetske učinkovitosti pri gradnji  i  pogodni su za ugradnju, ne samo  u  klasičnim,  već  i u niskoenergetskim,  te  pasivnim objektima.

Prozori u varijanti drvo iznutra – aluminij  izvana, veća su investicija u startu, ali  zbog dužeg vijeka trajanja i štednje energije, te visokih izolativnih (toplinska i zvučna) vrijednosti, zaštite od udaraca i vremensih neprilika, očuvanja našega zdravlja,  postaju sve ekonomičniji, a troškova održavanja gotovo i nema.

Lokve d.o.o.