0,77 W/m2K

Tvrtka “LOKVE“ d.o.o. djeluje od 1994.godine u privatnom vlasništvu, iz godine u godinu bilježi uzlaznu liniju razvoja i napretka, zahvaljujuć ulaganju u razvoj tehnologije, kadrova, objekata. Među vodećim je hrvatskim proizvođačima prozora i vrata.  Površina industrijskog kompleksa proteže se na oko 90.000m2 površine, dok natkriveni i zatvoreni prostori obuhvaćaju oko 10.000 m2. Tvornica zapošljava oko 120 obrazovanih i stručno osposobljenih djelatnika.

k45-lokve-0-200Misija: ulaganjem u tehnologiju, razvoj i edukaciju želimo unaprijediti kvalitetu naših proizvoda, a na zadovoljstvo naših kupaca.

Vizija: biti vodeća tvrtka u sferi proizvodnje prozora/vrata i pripadajuće opreme, kako bi se kroz naporan rad, profesionalnost postiglo najbolje i to kvalitetnim, konkurentnim proizvodima, profesionalnim pristupom djelatnika, zadovoljstvom kupaca.

Proizvodi su zastupljeni na tržištu R Hrvatske, zemljama EU, posebice Italije, Slovenije, Francuske, Španjolske,  Švicarske, Njemačke, ali i na tržištu Crne Gore, Grčke, Rusije, Južne Koreje…
Proces proizvodnje tehnološki je potpuno zatvoren i zaokružen – od primarne prerade, odjela lameliranja, energetskog dijela (sušenje proizvoda, toplinska energija), do finalnih proizvoda (vanjski – drvna građa i elementi, unutarnji – građevinska stolarija).
Proizvodi su konstrukcijski izvedeni od prirodnih materijala, lameliranog drva FSC, a  proizvode karakterizira  kvaliteta, moderan dizajn, tehničko-tehnološka  inovativnost. U ponudi je više proizvodnih programa, s naglaskom na proizvodni program ekoloških prozora za niskoenergetsku i pasivnu gradnju pod marketinškim brandom MEGALOK i MEGA ALULOK.

! 2014-02_Runolist_01.cdrPrednosti prozora Lokve

U trendu je upotreba drva  u graditeljstvu, budući je drvo CO2 neutralno, dok su drugi materijali izrazito negativne CO2 bilanse. Drvo je zdrav, dugovječan materijal, posjeduje  izvanredne oblikovne karakteristke, osim toga ugodno miriše, toplo je,  povećava osjećaj ugode u  našem domu, a svaki proizvod je – unikat.
Visoko energetski učinkoviti prozori zadovoljavaju  sve postavljene eko i energetske kriterije.

Hrvatsko se zakonodavstvo treba uskladiti  sa europskom  regulativom  u vidu povećanja energetske efikasnosti i sustavnog  gospodarenja energijom,  što bi imalo za  rezultat  smanjenu potrošnju energije, te financijsku uštedu, s toga prozori branda MEGA ALULOK 110  zadovoljavaju  u potpunosti suvremene norme i standarde energetske učinkovitosti,  budući imaju karakteristike: Uw – 0,77 W/m2K, troslojno ostakljenje, 52 mm, sa međuprostorom  ispunjenim  inertnim  plinom argonom , sa Low E premazom, a besprijekornim  prianjanjem  krila na okvir postiže se maksimalna zvučna i toplinska izolacija, dok okov ugrađen u prozor daje sigurnost  i pouzdanost.

Osim toga, proizvodi su sačinjeni od prirodnih materijala, prozori su vredniji (svaki je prozor unikat, prati trendove suvremene arhitekture i graditeljstva), sigurniji i otporniji (lamelirani profili imaju visoku stabilnost, postojanost, izdržljivi za dugi vremenski period),  moderniji (mogućnost dizajniranja oblika, dimenzija, boja gotovo je neograničena) , ekološki (pridonose smanjenju stakleničkih plinova u  atmosferi, te ublažavaju klimatske  promjene), ekonomični (visoke izolativne vrijednosti smanjuju troškove energije).

Lokve d.o.o.