TECE aktivacijske tipke za ispiranje

Širok asortiman TECE aktivacijskih tipki za ispiranje, zadovoljava potrebe privatnih kao i javnih prostora.
S površinama od stakla ili plemenitog čelika, TECE aktivacijske tipke savršeno se uklapaju u svaki dizajn kupaonice. Proizvod sa sistemom: svaka TECE aktivacijska tipka odgovara svakom TECE-univerzalnom vodokotliću, s mogućnošću aktivacije sprijeda ili odozgo.

k38-tece-1-200TECEloop – Neobičan dizajn TECEloop aktivacijske tipke otvara potpuno nove mogućnosti oblikovanja: Tipke su izrađene od stakla i imaju glatku površinu. TECEloop je osim toga, jedina aktivacijska tipka širom svijeta, s mogućnošću ugradnje u ravnini zida. Uz to TECE u ponudi ima i specijalan okvir za ugradnju. Izvedba je moguća u mnogobrojnim kombinacijama boja.

Staklene okvire, koje TECE nudi u bijeloj, zelenoj i crnoj boji moguće je kombinirati s tipkama u bijeloj i crnoj boji te izvedbi krom mat/sjaj i zlatno. Pored toga postoji TECEloop temeljna verzija od plastike u bojama: bijela, pergamon, krom mat/sjaj, koja je također moguća u izvedbi s antibakterijskim djelovanjem.

TECEsquare – bezvremenski oblik od plemenitog čelika

Novi model aktivacijske tipke od TECE-a, za dvokoličinsko ispiranje, pravokutnog je oblika u obradi četkanog plemenitog čelika s zaštitnim premazom protiv otisaka prstiju.

Iznimno plosnata i minimalističkog dizajna, ova se tipka nedvojbeno uklapa u svaki dizajn kupaonice, što dokazuju i nagrade “Design plus” 2009. godine te reddot award 2010. godine. Posebnost ove tipke pored njenog dizajna, leži i u iznimno tankoj ploči od svega 4 mm, što ju čini jedinstvenom na cjelokupnom tržištu. Pored izvedbe od plemenitog čelika, TECEsquare dostupna je i u izvedbi sa staklenim okvirima te mogućnošću ugradnje u ravini sa zidom.

Za više informacija o TECE aktivacijskim tipkama posjetite našu web stranicu: www.tece.hr gdje pomoću konfiguratora možete odabrati model tipke koji najbolje odgovara Vašem dizajnu kupaonice.

TECE trgovina d.o.o.

k38-tece-2-600