Bosch plinski kondenzacijski uređaji u boji

Plinski uređaj Condens 3000 W s tehnologijom  kondenzacije isporučiv u 3 boje

Moderan  način stanovanja iziskuje usklađivanje boja u svakom pogledu. Zašto ne uskladiti i boju plinskog uređaja, u kupaonici s bojom pločica ili u kuhinji s bojom  kuhinje?
Odsada  Robert Bosch d.o.o. nudi  i tu mogućnost – Bosch  kondenzacijski uređaj Condens 3000 W u ponudi je u crvenoj (RAL 3001) , crnoj (RAL 9005) i antracit sivoj boji (RAL 9023).

Prošla su vremena glomaznih i nezgrapnih kotlova. Sa svojim idealnim dimenzijama 400 x 850 x 360 mm, moderan plinski zidni kondenzacijski uređaj može naći mjesta i u malom stanu, uljepšava interijer i radi gotovo nečujno. Uređaj Condens 3000 W pruža sve prednosti moderne kondenzacijske tehnologije. Njegov normni stupanj iskorištenja doseže 109%,  što se pozitivno odražava na energetsku i ekološku bilancu – s povoljnim  ishodom za vaš račun. Što se tiče komfora grijanja, s ovim plinskim  zidnim  kondenzacijskim uređajem bez sumnje ste u  prednosti, jer se jednostavno može kombinirati s Bosch solarnim sustavom.

Bosch plinski kondenzacijski uređaji u ponudi su na svim  ovlaštenim prodajnim mjestima Bosch toplinske tehnike u Hrvatskoj.  Popis ovlaštenih prodajnih mjesta naći ćete na  internet stranici www.bosch-climate.com.hr.

Robert Bosch d.o.o.