Nezaobilazni profili-Pomoć projektantima kod projektiranja i dizajniranja

Dizajneri i arhitekti koji se bave uređenjem interijera i eksterijera u stalnoj su potrazi za novim oblicima i materijalima koji se mogu kombinirati na inovativan način. Koristeći profile obogaćuju svoju kreativnost u dizajniranju raznih kombinacija naglašavajući estetsku funkcionalnost profila kod postavljanja keramike i drugih vrsta obloga na podove i zidove.
Profili svojom raznovrsnošću, materijalom i oblikom uvelike pripomažu projektantima u oblikovanju i konstruiranju, gdje moraju imati u vidu specifične karakteristike pojedinih kombinacija materijala, nosivih konstrukcija, podloga i ljepila.

410_a.inddPROGRESS PROFILES®
tehnički profili za zidove i podove

PROGRESS PLAST® Tehnički profili nude široku paletu profila s više od 2000 artikala od PVC-a, aluminija, mesinga i nehrđajućeg čelika (inoxa) kojom su zadovoljene najrazličitije potrebe i upotrebe za polaganje/lijepljenje podova od keramike, drva, tepisona, linoleuma, mramora, lameliranog drva, drva obloženog melaminom, itd.
Cetifikat ISO 9001:2000, upotreba netoksičnih materijala i visoka kvaliteta sirovina poput PVC-a, aluminija, mesinga i nehrđajućeg čelika (inoxa), u kombinaciji s brzom, učinkovitom i inovativnom uslugom čine temelj poslovne politike društva PROGRESS PLAST.
Predstavnici i distributeri prisutni su na domaćem kao i inozemnim tržištima kako bi pružili i osigurali stručnost i profesionalnost.

PROINSERT SYSTEM®
profili za laminat i drvo

PROGRESS PLAST® je prijavio inovativni patent koji obuhvaća široki asortiman aluminijskih profila presvučenih vrlo otpornim slojevima, ponuđenih u deset varijanti završne obrade – imitacije drva: svijetli javor, tamni javor, svijetla bukva, tamna bukva, svijetli hrast, tamni hrast, svijetla trešnja, tamna trešnja, orah i wengè, te tri završne obrade s efektom eloksiranog aluminija: srebrni, zlatni, brončani.
PROINSERT SYSTEM® je kompletni asortiman profila za završetak podova od laminata, drva obloženog melaminom, parketa.

PROSELF®
uradi sam

PROGRESS PLAST® je proizveo novu seriju profila/pokrova za oštre bridove, rubnih letvica za stepenice pod imenom Proself®, koja se sastoji od novog programa profila od eloksiranog ili lakiranog aluminija, nehrđajućeg čelika (inoxa), mesinga, PVC-a za potrebe radova po sistemu “sam svoj majstor”, obrtničkih radova, za radove u kući, uredu, na plovilima, u trgovinama, itd.
Proself® je kompletna serija kutnih profila, L-profila, plosnatih profila, U-profila, dvostrukih U-profila, zaobljenih cijevi, pravokutnih cijevi, T-profila i utega za zavjese, pokrova, rubnih letvica za stepenice, itd.

PROBUILD®
građevinski profili i distanceri

Višegodišnje iskustvo i vodeća pozicija u sektoru proizvodnje profila za podne i zidne obloge stoje iza ponude ove tvrtke koja obuhvaća kompletni i vrlo učinkoviti asortiman proizvoda za građevinarstvo i industrijsku izradu montažnih dijelova, s time da je posebna pažnja posvećena konstrukcijskoj i estetskoj kvaliteti istih.

Tvrtka SKLAD PROFILI nudi široku paletu profila od PVC-a, mesinga i inoxa kojom su zadovoljene najrazličitije potrebe za polaganje podova od keramike, parketa, laminata, linoleuma itd. čijom uporabom bitno pridonose cjelokupnom izgledu postavljenih obloga naglašavajući korisnost i eleganciju.
Naš asortiman profila s velikim izborom modernih boja i dizajna ispunjavaju očekivanja naših kupaca, kojima pomažu pri uređivanju i opremanju svojih prostora.
Profili su proizvodi renomiranog talijanskog proizvođača Progres Plast koji svoje proizvode izvozi u više od 30 zemalja na svijetu, te koji sa svoje dvije inozemne podružnice; Progress Profiles Middle East LLC u Dubaiu (UAE) te Progress Plast M u Moskvi, spada u sam vrh europske i svjetske proizvodnje profila.

Sklad profi li d.o.o.