Da bi slika bila “oštra”-Grijač za kupaonska ogledala

Grijač za kupaonska ogledala
Tvrtka Elgri d.o.o. se već preko 20 godina bavi zastupanjem inozemnih tvrtki, te distribucijom i ugradnjom njihovih proizvoda.
U segmentu grijanja, ponuda je vrlo široka. Od pametnih električnih podnih grijanja tvrtke Raychem koja se jednostavno ugrađuju u sve vrste podova, a s obzirom da se ugrađuju vrlo blizu podne površine omogućavaju brzo zagrijavanje, do popratnih grijanja samoregulirajućim grijaćim trakama kojima u zimi možemo grijati žljebove i oluke te onemogućavati smrzavanje vode u njima, kontrolirati otapanje snijega i leda na rampama, stepenicama, terasama i prilaznim putevima ostvarujući znatnu uštedu energije jer se grijači uključuju samo kad je to neophodno te štititi hidrantske vodove montiranjem samoregulirajući traka direktno na cjevovod.

k29-t-elgri-2-tab-300.jpgGrijač ogledala
Novost u ponudi tvrtke su grijači kupaonskih ogledala švedske tvrtke CALESCO. Ugradnjom grijača ogledalo možete koristiti i prije i poslije tuširanja jer ostaje nezamagljeno cijelo vrijeme dok je grijač uključen. Jednostavna montaža i mali troškovi nabave samog grijača, dodatni su motiv da se odlučite na investiciju. U ponudi je 5 modela različite snage grijača, ovisno o veličini ogledala (tabela).

Jednostavna montaža
Ogledalo je potrebno položiti s licem prema dolje na podlogu koja neće oštetiti ogledalo. Treba osigurati stražnju stranu ogledala čistom i nemasnom. Grijač treba biti najmanje 50 mm udaljen od rubova ogledala. Označiti poziciju grijača na ogledalu, odstraniti zaštitni papir s jednog kuta grijača, te počevši od tog kuta, nježno pritiskajući i odstranjujući eventualne mjehuriće, malo po malo, prisloniti grijač na ogledalo. Priključenje na električnu mrežu može se izvesti preko rasvjetnog strujnog kruga ili posebno s prekidačem.

Elgri d.o.o.