Višenamjenska rotacijska brusilica Tri-varo 430

Povećanje potražnje za brusilicama s tri diska Janser je iskoristio za lansiranje novog stroja pod nazivom Tri-varo 430 i tako obogatio svoju ponudu u ovom segmentu brusilica.

Kompaktna konstrukcija i optimalno rukovanje čine ga jedinstvenim „allrounderom“

Tri-varo 430 je namijenjen je za brušenje manjih i srednje velikih površina za pripremu podloge,  brušenje cementnih i betonskih glazura (suho i mokro brušenje) kao i površinsku obradu drvenih podova. Posebno je prikladan za  brušenje gotovog i klasičnog nelakiranog parketa od grubog do najfinijeg zrna.

korak_108.inddZahvaljujući rotirajućoj zglobnoj glavi koja je posebnost na ovom stroju, postiže se bolje prianjanje na podlogu, stroj lakše podnosi neravnine, ne vibrira tijekom brušenja te ostavlja bolju brusnu sliku.

Na rotirajućoj glavi pričvršćena su tri prihvatna brusna diska D-178 za prihvat brusnih papira. Papiri su standardnih dimenzija ø 178 što umnogome pojeftinjuje brušenje parketa.

Karakteristike kao što su planetarni prijenos, podesiva brzina okretaja od 300-1440 preuzeo je iz starijeg modela Tri-varo 500. Težinom od 96kg omogućuje dovoljno veliki pritisak na površinu bilo da se radi o brušenju  parketa ili betona, a svoju svestranost dokazuje kroz izbor alata za glodanje, brušenje ili poliranje. Za potrebe parketara (Hrvatske i Italije) ispooručuje se priključni usisavač snage 1200W koji se jednostavno montira na brusilicu.

Bez obzira na svoju težinu koja s usisavačem prelazi preko 100kg, transport od automobila do gradilišta i natrag je jednostavan jer se brusilica može rastaviti u dva ili tri dijela za manje od 30s bez posebnog podešavanja kod sastavljana.

Stroj iz naše ponude omogućuje profesionalno izvršavanje najzahtjevnijih zadataka u procesu pripreme podloge do završne obrade poda.

Janser d.o.o.