Tople noge pružaju cijelom tijelu osjećaj ugode…

…užitak bosonog hodanja po ugodno toplom podu

Zidni radijatori griju okolni zrak i usmjeravaju ga prema stropu, dok pod i dalje ostaje hladan. Raychem podno grijanje rasprostire toplinu podjednako kroz prostoriju, a osim toga pod čini najtoplijim dijelom prostorije – upravo tamo gdje je toplina najpotrebnija.

elgri-00.jpgT2Red – pametno rješenje podnog grijanja.

T2Red samoregulirajući grijaći sustav “osjeća” ostale izvore topline, kao npr. radijatore i električne aparate te automatski podešava svoju izlaznu snagu. Daje više topline u hladnim dijelovima prostorija: kraj prozora ili vrata, a manje u toplim, npr. ispod tepiha ili namještaja. Također ubrzava sušenje mokrog poda.

elgri-01.jpgT2Reflecta – sustav podnog grijanja koje smanjuje potrošnju energije.

T2Reflecta sustav objedinjuje T2Red grijaći kabel i ploče stiropora prekrivene aluminijskom folijom. Na taj se način smanjuje potrošnja energije za dvadesetak posto. Osim što smanjuju potrošnju, te ploče osiguravaju i jednoliku raspodjelu topline.

Taj je sustav najbolji izbor za podove presvučene parketom ili laminatom u suhim prostorijama. Mogu se prilagoditi svim veličinama prostorija, a montirati se mogu na različite podloge.

elgri-02.jpgT2QuickNet – tanka, samoljepljiva grijaća mreža.

Tanka T2QuickNet grijaća mreža je idealan izbor prilikom adaptiranja, pogotovo za keramičke pločice. Izrazito tanka mreža (3 mm) polaže se izravno na ljepilo. Može se montirati na sve podloge koje su dovoljno toplinski izolirane.

T2QuickNet isporučuje se u 2 verzije: popularna verzija 90 W/m2 ili, tamo gdje je potrebna veća snaga, u verziji od 160 W/m2.

Elgri d.o.o.