Klizne stijene HS 330 PANORAMIC

Klizna stijena bez okvira stvara doživljaj potpune otvorenosti koji daje vašem prostoru još više svijetla i dodira s prirodom iako su vaša vrata zatvorena. Bezokvirni izgled u kombinaciji s potpunom staklenom površinom u fiksnom dijelu, interijer ostavlja bez daha.

Prag u ravnini s podom omogućuje nesmetan prolaz između interijera i eksterijera. Panoramic stijena s termo pragom od inovativnog materijala Fiberglass Composite osigurava maksimalnu čvrstoću, izolaciju i barijeru protiv vode, vjetra i zraka. Stijena je modernog izgleda  s elegantnim detaljima poput integracije sustava vođenja u okviru, a kombinacija sustava brtvljenja s aluminijskim profilima garantira maksimalnu otpornost protiv vjetra, zraka, vode i buke. Za velike staklene površine statiku osiguravamo s debljim staklom od 6 mm. Za dodatnu zaštitu dostupna su opcijska laminirana (VSG) i kaljena (ESG) stakla.

Lokve proizvodi zaštićeni su od grubih vanjskih utjecaja visokokvalitetnim akrilnim bojama na vodenim bazama. Automatskim robotskim lakiranjem postižemo potpunu zaštitu drva i visoku kvalitetu završnog laka. Ton karta pruža vam mogućnost odabira pokrivnih RAL boja, transparentnih boja s vidljivom strukturom drva ili inovativne transparente boje s “metalik ili full matt efektom”.

Uz odabranu boju drva u interijeru, nudimo i veliki izbor boja aluminijskih okvira koji udovoljavaju zahtjevu svakog eksterijera. Aluminijski okvir s vanjske strane dodatna je zaštita drvenog prozora od nepovoljnih vremenskih utjecaja, a povrh svega, moderan je.

Lokve d.o.o.