Kako do moderne kuhinje po mjeri?

Izrada namještaja po mjeri igra veliku ulogu u uređenju interijera jer ispunjava zahtjeve svih prostora te zadovoljava potrebe i želje klijenata.

U izložbenom prostoru tvrtke Interijeri Zadro, u Trgovačkom centru Westgate, možete se uvjeriti  u kvalitetu njihove usluge od ideje do realizacije gdje će Vam ljubazno i uslužno osoblje strpljivo i detaljno objasniti kako doći do željenog proizvoda na obostrano zadovoljstvo, te ponuditi kvalitetnu izradu namještaja.

Kod planiranja uređenja interijera u koji bi željeli smjestiti  namještaj treba obratiti pažnju  na više detalja. Kako pametno planirati prostor, kako iskoristiti svaki centimetar, kako u prostor ugurati sve što nam treba, koje materijale upotrebljavati, samo su neka od pitanja na koje možemo ponuditi odgovor, a da sve to bude funkcionalno i oku ugodno.

Najvažnija prostorija u domu u današnje vrijeme je kuhinja, koja sve više postaje centralno mjesto jedne obitelji, ujedno i mjesto za kuhanje, druženje i gledanje TV-a i zato ju treba opremiti s puno pažnje.

Moderne obitelji i  mladi parovi često slijede moderan i jednostavan dizajn  te zbog svojih potreba i navika upravo su u potrazi za jednostavnim  funkcionalnim rješenjima, žele otvorene prostore te spoj kuhinje i boravka, s čim jednostavnijim materijalima.

MODERNE KUHINJE Interijeri Zadro  su kuhinje po mjeri  koje spremno odgovaraju na zahtjeve modernog i užurbanog života današnjice. Izgledaju elegantno i suvremeno. Odlikuje ih jednostavnost i moderan dizajn,  laki materijali poput iverala, medijapana ili akrila, najčešće u visokom sjaju, ali i mat verziji. Interijeri Zadro u izradi modernih kuhinja  nude mogućnost kombinacije materijala, boja i elemenata, otvorenih polica, širok izbor fronti i radnih površina, kvalitetan okov i vodilice, mogućnost odabira ručkica. Sve više umjesto klasičnih ručkica koriste takozvane skrivene ručkice, aluminijski profil u punoj dužini ladice. Od okova se koriste moderni  sistemi  koji omogućuju  lagani dodir  i nečujno otvaranje i  zatvaranje ladica  te upotpunjuju eleganciju i profinjenost.

Postoje razni modeli modernih kuhinja koji prate nadolazeće trendove  u svojoj jednostavnosti i odabiru novih dekora. Dizajn: ravne i čiste linije, prepoznatljiv stil, raznolikost dodatnih elemenata koje nadopunjuju unutarnja organizacijska riješenja: modularna, jednostavna  i uredna. Ako želite posjedovati kuhinju u tom stilu obratite nam se s povjerenjem.

Kuhinjski otok – šank

U modernim kuhinjama nalazi se i neizostavni element – kuhinjski otok ili šank. Kuhinjski otok može služiti u više namjena, kao dodatak radne površine ili kao mjesto koje objedinjuje jelo i druženje s obitelji i prijateljima.  Unutrašnjost  otoka  ujedno može služiti i kao mjesto za odlaganje tanjura, posuđa, boca  ili mjesto na koje možemo  smjestiti  sudoper ili štednjak.

interijeri-01jpgRadne površine

Radne plohe  ističu se u jednostavnosti kuhinje, a izvode se u masivu, kamenu, betonu, laminatu. Kako bi što bolje iskoristili prostor prilikom projektiranja vodimo računa da domaćica ima dovoljno mjesta za pripremu hrane. Prilikom odabira dekora i radnih ploča , predlažemo otporne radne ploče koje mogu podnijeti visoki stupanj topline i udaraca i koje su otporne na vodu.

Kuhinjske pozadine

Kao važan detalj prilikom izrade kuhinje su i kuhinjske pozadine, stoga predlažemo razne varijante poput keramičkih pločica, stakla, cigle, a  koje daju osobni pečat cijelom prostoru.

Dojam upotpunjuje i LED rasvjeta koja se ugrađuje u dno visećih elemenata.

Izbor i raspored ugradbenih kućanskih  uređaja također je važan jer svojim dizajnom i kvalitetom upotpunjuju opći dojam. Njihov raspored treba pratiti slijed pripreme hrane, tako da je jako važno kako ih smjestiti u kuhinjske elemente.

Gorenje, Bosch , Faber , Blanco samo je dio asortimana iz naše ponude, a koji će se vizualno potpuno uklopiti u cijelu kuhinju.

U tijeku je prodaja modernih kuhinja iz izloga radi promjene asortimana, sniženih 50%.

Interijeri Zadro d.o.o.