INVICTUS: VRHUNSKI PODOVI – nepobjedive značajke

INVICTUS, BRAND tvrtke ASSOCIATED WEAVERS

INVICTUS, BRAND tvrtke ASSOCIATED WEAVERS

Tvrtka Tepih centar, lider u kategoriji podnih obloga na hrvatskom tržištu, uskoro slavi 28.rođendan, a svoj uspjeh zasniva na predanim zaposlenicima te vjernim partnerima i njihovim vrhunskim proizvodima. Jedan od dugogodišnjih partnera, belgijska tvrtka Associated Weavers (AW) ima 2 vrhunska proizvoda koje Tepih centar predstavlja na hrvatskom tržištu. LVT podovi Invictus te tapisoni u pločama Medusa  su sam vrh ponude za kupce kojima su prioritet kvaliteta materijala, vrhunski dizajn te jednostavnost ugradnje i održavanja.

Associated Weavers (AW) je jedan od najvećih proizvođača tapisona, koji posluje na tržištu više od 55 zemalja gdje gradi dugotrajne veze sa svojim kupcima i partnerima. 630 radnika omogućuje godišnju proizvodnju od 26.000.000 m2 tapisona. Također bilježi i veliki iskorak u kategoriji LVT (luksuzne vinil ploče) podova pod imenom branda Invictus.

Nakon godina uspješne proizvodnje AW želi otići i korak više, tj. postati prvi izbor u opremanju podova LVT-om te klasičnim tapisonima ili onima u rolama i pločama, kako privatnih tako i komercijalnih subjekata.

Konstantno praćenje trendova i inovacija su glavni preduvjet za dugoročnu stabilnost i uspjeh na tržištu.

INVINCIBLE (nepobjedivi) LVT podovi

2018. godine tvrtka Associated Weavers pokrenula je proizvodnju Invictus LVT podova u Velikoj Britaniji. Brand je ubrzo postao prepoznat jedan od prvih izbora kupaca. Već 3 godine za redom na Flooring Innovations Awards, profesionalci i stručni tisak proglašavaju Invictus najboljim brandom za podove kao i nagrade za najbolji marketing te najbolje izlaganje na mjestu prodaje. Kupci su isto prepoznali brand pa je samo u 2020 bilo preko pola milijuna posjeta web stranici branda.

Od 2021 Invictus je prisutan na tržištu Beneluxa, a sada se može pronaći i u Hrvatskoj u poslovnicama Tepih centra.

Invictus LVT podovi u skladu sa svojim imenom pružaju „nepobjedive“ značajke kao što su posebni gornji zaštitni sloj koji će izdržati sve situacije od česte upotrebe u poslovnim objektima pa do kućne upotrebe uz malu djecu i ljubimce. Invictus se lagano postavlja, a održavanje je isto vrlo jednostavno, također je otporan na vodu pa se može postavljati i u kuhinji, kupaonici ili hodnicima. Akustične kvalitete tj. tiho gazište jako pridonose opuštajućoj atmosferi u domu.

Dizajn dolazi u mnogo varijanti i vrlo je prirodan, a osnovna podjela je izgled drveta, kamena ili tradicionalni izgled riblje kosti.

Medusa 11 tapisoni u pločama

Tapison u pločama omogućava jedinstvena rješenja za svakog pojedinog kupca. Koristi se za sve namjene od srednje, preko klasične do komercijalne upotrebe gdje je potrebna najviša kvaliteta i izdržljivost. AW podovi ispunjavaju sve dizajnerske želje, velikim izborom neutralnih, pastelnih i jarkih boja.

Ako želite dizajn tapisona koji će poboljšati zadovoljstvo i radnu atmosferu može se birati iz niza diskretnih klasičnih dezena do interesantnih suvremenih motiva. Posebno se mogu izdvojiti tapisoni u pločama Medusa 11 koji dolaze u 12 modernih boja s kojima će se lagano izvesti svaka dizajnerska zamisao.

Linija proizvoda, brendiranje i prezentacija na mjestu kupnje čini veliku razliku između AW proizvoda i konkurencije. Invictus LVT koncept i izlaganje na prodajnom mjestu nisu iznimka od ovog pravila. Svojim brandingom i atraktivnim vizualima ističu se u svakoj trgovini i „na prvu“ stvaraju interes kod kupca. U dućanima se kupcima nude i tradicionalni uzorci kao i digitalni alati pri izboru materijala što još nije viđeno u ovoj kategoriji proizvoda.

Tepih centar d.o.o.