INOVACIJE IZ DECEUNINCKA U PROIZVODNJI PVC PROFILA

ThermoFibra – revolucionarna tehnologija za vrhunsku izolaciju i stabilnost

Deceuninckovi PVC profili za prozore i vrata postavljaju nove standarde u kvaliteti i estetici te predstavljaju optimalno rješenje za sve zahtjeve gradnje i uređenja. Primjenjujući jedinstveni modularni sustav iCOR i novu tehnologiju staklenih vlakana ThermoFibra, iz temelja mijenjaju tržište PVC profila prozora i vrata. 

Stabilnost, vrhunska izolacija i jednostavna ugradnja

iCOR je revolucionarni modularni sustav koji omogućuje jednostavno kombiniranje profila za prozore i vrata u različitim stilovima i tehnologijama. Ova jedinstvena platforma predstavlja prvi univerzalno primjenjivi modularni sustav te vrste na svjetskom tržištu.

Dodatno, nova tehnologija ThermoFibra čini prozorsko krilo jačim koristeći integrirane neprekinute niti staklenih vlakana koje prozoru daju izuzetnu stabilnost i maksimalne vrijednosti toplinske izolacije Uf do 0,88 W/m²K, bez potrebe za čeličnim ojačanjem. To je vrlo važno, jer veliki prozori s ThermoFibrom imaju značajno manju težinu u usporedbi s prozorima koji koriste čelično ojačanje, što ugradnju čini jednostavnijom i praktičnijom. Ova inovativna tehnologija pruža i dodatnu sigurnost s pojačanom protuprovalnom zaštitom. Ulazna vrata s ThermoFibrom predstavljaju dodatnu inovaciju, omogućavajući uštedu vremena kod proizvodnje i smanjenje težine za čak 40%. S ispunom od 59 mm do 67 mm kod varijante s ThermoFibrom, ova vrata predstavljaju najfunkcionalnije rješenje.

Elegantni PVC profili u čak 57 boja folija

Uz brojne prednosti ThermoFibra tehnologije, PVC profili Elegant iz Deceunicka prednjače dizajnom i estetikom.  U bogatom asortimanu Elegant dostupni su profili u čak 57 boja folija, a posebno ističemo one sa sivim folijama, koje je moguće naručiti s bazom profila u antracit boji. Ovaj izbor garantira potpuni aluminijski izgled, dodatno naglašavajući sofisticiranost i moderan izgled prozora.

Uz sivu bazu profila, postiže se metalik izgled koji dodatno ističe eleganciju. Specijalne trendovske boje su tu da zadovolje ukuse suvremenog dizajna. Jednostavan izgled profila prilagođen je potrebama moderne gradnje, stvarajući sklad između funkcionalnosti i stila. Dvije varijante dizajna, s okvirom i krilom u istoj ili zamaknutim ravninama, pružaju dodatnu fleksibilnost prilikom odabira, a pravokutne letvice ostakljenja jedinstvene su kod PVC profila.

Deceuninckovi PVC profili za prozore i vrata optimalno su rješenje za sve zahtjeve gradnje i uređenja. Oni objedinjuju sve prednosti PVC stolarije i postavljaju nove standarde u učinkovitosti i kvaliteti, a zbog svojih karakteristika i mogućnosti recikliranja predstavljaju izvrsno rješenje za održivu gradnju.

Deceuninck d.o.o.