HÄFELE OKOV –sigurnost u sustavu namještaja

Vodeći europski dobavljač drvnih materijala iz Austrije J.u.A.Frischeis distributer je najistaknutijih okova renomiranog proizvođača HÄFELE

U izložbenom prostoru tvrtke J.u.A.Frischeis u Velikoj Gorici te poslovnicama u Rijeci i Šibeniku možete se uvjeriti u raznoliku i kompletnu ponudu njihovog proizvodnog programa drva i drvnih prerađevina. Zahvaljujući svojoj kvaliteti i tržišnoj prepoznatljivosti, J.u.A.Frischeis ima vodeću ulogu u veleprodaji pločastog materijala (oplemenjenog i neoplemenjenog), rezane građe, materijala za brodogradnju i građenje, a uz usluge krojenja i kantiranja materijala te spajanja furnira dostupna je i usluga krivolinijskog rezanja i kantiranja kao i usluga izrade pripreme za montažu skrojenog materijala (bušenje rupa za spoj korpusa i sl.).

k55-Frischeis-05-300.jpgKako bi usluga u J.u.A.Frischeis-u bila potpuna i profesionalna, u ponudi se nalazi i program tvrtke Häfele koja zasigurno ima vodeću ulogu na globalnoj razini. Renomirani proizvođač nalazi se na tržištu više od 90 godina, zahvaljujući svojoj opredjeljenosti i usmjerenosti prema inovacijama te prilagođavanju tržištu te svojoj inovaciji za okivanje namještaja. U njihovim dobro opremljenim centrima za razvoj i istraživanje sinergijski djeluju inženjeri, nove tehnologije te povratne informacije s terena koje opet stvaraju nove proizvode. Na taj način ne izostaju rezultati ni kad je riječ o velikim ili specifičnim izazovima. Häfele je više od uobičajenog proizvođača okova koji pruža kvalitetu, svestranost, sigurnost i funkcionalnost. Häfele grupacija opskrbljuje industrije izrade namještaja, opremanja trgovina i interijera u više od 150 zemalja svijeta, a uz to pružaju sigurnost kvalitete uz posjedovanje certifikata DIN EN ISO 9001 i 14001.

k55-Frischeis-03-300.jpgKako bi upotpunili ponudu i svojim klijentima pružili što potpuniju uslugu potrebno je istaknuti i dobro poznati podizni sustav Free, program za klizne ormare Silent Aluflex, Flexstore za organizaciju garderobnih ormara, klizne i preklopne okove, ručke za namještaj, LED osvjetljenje, brave, okove za stolove, sustave za opremanje trgovina te razni pričvrsni materijal i dr..

U poslovnicama tvrtka J.u.A.Frischeis uz klasični program svojim suradnicima, arhitektima, dizajnerima i proizvođačima namještaja olakšava poslovanje te pruža kompletnu uslugu za drvni sektor i u konzultantskim rješavanjima proizvodnih problema s pravom sebe vidi kao kompetentnog partnera svim kupcima i vizionarima koji žele popraviti svoje poslovne rezultate. Potpuna opskrba just in time uz proizvodnju, zahtijeva sve što je potrebno odmah i na licu mjesta. Uz takav pristup poslovanju razvijala se tvrtka J.u.A.Frischeis u Austriji od 1948. godine te danas čini koncern s oko 1800 djelatnika, uposlenih u 52 poslovnice u 14 država Srednje Europe.

J.u.A.Frischeis posjeduje primjerenu logistiku širom Hrvatske te su u mogućnosti osigurati brzu i sigurnu dostavu narudžbi diljem Hrvatske brzo, točno i pouzdano.

 

J.u.A.Frischeis d.o.o.