Garancija udobnosti – funkcionalnost i estetika podova!

Tekući proizvod koji se pretvara u brojna funkcionalna i estetska rješenja. Samoizravnavajući sustav velikog izbora boja na bazi poliuretanskih smola, pogodan za pješački promet u stambenim i javnim prostorima.

Stvaranje ugodnog životnog prostora jedan je od ciljeva suvremenog načina života. Projektanti i dizajneri svakodnevno se susreću s izazovom izrade rješenja koja će zadovoljiti potrebe za različitom namjenom prostora i biti izvedena najsuvremenijim tehnikama.

mapei-01Stvoriti „miran kutak“ za odmor i opuštanje poseban je izazov u prostorijama i izloženima buci.

Upravo za ovakve situacije Mapei već dugi niz godina proučava i traži najbolja rješenja što je u konačnici rezultiralo razvojem MAPEFLOOR COMFORT sustava – koncepta podova koje karakterizira iznimna udobnost uz istovremeno smanjenje razine buke. Sustav je dostupan u širokom rasponu boja, brzo se i jednostavno ugrađuje, a može se koristiti pri izvedbi podova u postojećim i novim objektima.

Gdje se koristi

Jedinstven završni izgled i izvrsna zvučna izolacija, dugotrajnost i jednostavno održavanje čine MAPEFLOOR COMFORT sustav idealnim izborom za urede, škole, vrtiće, trgovine, wellness centre, medicinske i centre za rehabilitaciju, knjižnice i multifunkcionalne prostore.

No, kako je buka sve veći i češći problem u svim vrstama zgrada, MAPEFLOOR COMFORT sustav je također poželjno rješenje i u stambenim prostorima.

Prednosti Mapefloor Comfort sustava

Sve proizvode koji se koriste u MAPEFLOOR COMFORT sustavu karakteriziraju svojstva koja ih čine učinkovitima, pouzdanima i trajnima.

Mogućnost izvedbe atraktivnih podnih obloga sustavom MAPEFLOOR COMFORT polazište je suvremenoj arhitekturi prostora i dizajnu interijera. Posebnost sustava je i „neprekinuti“ pod bez spojeva, dilatacija ili fuga. Širok izbor boja u ponudi daje brojne mogućnost da se bilo koja vrsta i izgled namještaja u potpunosti uklopi u željeni stil prostora.

Brojne karakteristike MAPEFLOOR COMFORT sustava igraju važnu ulogu u eliminiranju topota koraka i stvaraju najpovoljnije uvjete u porostorima kao što su knjižnice, sveučilišta ili istraživački centri, gdje su tišina i mogućnost koncentracije posebno važni.

MAPEFLOOR COMFORT sustav tipičan je primjer Mapei filozofije kojoj je cilj razvoj potpuno sigurnih rješenja za čovjeka i okoliš – od niske emisije hlapljivih organskih spojeva (VOC) do jednostavnog čišćenja i održavanja. Odabirući ovaj sustav odabirete kvalitetu, a jednostavnim održavanjem osiguravate dugotrajnost i ljepotu podova.

MAPEFLOOR COMFORT SUSTAV daje površinama idealan stupanj elastičnosti, čak i u prostorima intenzivnog korištenja kao što su škole, vrtići ili igraonice. Pod apsorbira pritisak svakog koraka kako bi se zaštitili donji ekstremiteti i pomaže u sprečavanju ozljeda beba i djece pri igri ili tijekom vježbanja.

Čvrstoća i elastičnost u kombinaciji s atraktivnim završnim izgledom čine MAPEFLOOR COMFORT sustav idealnim rješenjem za urede, recepcije i dvorane, u prostorima gdje su funkcionalnost i izgled neophodni. MAPEFLOOR COMFORT je sustav podova sa stavom.

SAMOIZRAVNAVAJUĆI ELASTIČNI POLIURETANSKI SUSTAV NA BAZI SMOLA, OTPORAN NA UV ZRAKE, DEBLJINE 2 mm

mapei-02

mapei-03

SAMOIZRAVNAVAJUĆI ELASTIČNI POLIURETANSKI SUSTAV NA BAZI SMOLA, OTPORAN NA UV ZRAKE, DEBLJINE 6 mm

mapei-04

mapei-05

Mapei Croatia d.o.o.