FRAMEWORKX

FRAMEWORKX ujedinjuje INOX X-TEND mreže i okvire na različite načine. Najčešća primjena ovakvih gotovih okvira je za ispunu ograde ili za zaštitu od pada.  

Glavna karakteristika sustava FRAMEVORKX XT 1 je mogućnost ugradnje X-TEND INOX mreže na Vaše okvire. Gotovo pa ne postoje ograničenja dimenzija i oblika koji se mogu postići X-TEND mrežom. Bilo da se radi o okruglom, pravokutnom, 3D ili nekom drugom obliku, mi proizvodimo mrežu i prema želji montiramo na Vaš okvir. Prilikom krojenja mreže uzimamo u obzir način pričvršćivanja ili rupe za pričvršćivanje, već izrađene na okvirima, tako da se montaža može izvršiti brzo i ekonomično, bilo da to napravi sami klijent ili naši iskusni montažeri. Alternativno, držači okvira iz naše linije proizvoda FRAMEWORKX također su dostupni za različite promjere cijevi i geometrije profila.

FRAMEWORKX XT2

Sustav okvira FRAMEWORK XT2, kao ispuna za ograde, je sastavljen od INOX okvira promjera Ø21,3 mm ili  Ø26,9 mm. Jedva primjetan u svojoj jednostavnosti i transparentnosti, XT2 se neprimjetno integrira uz objekt i ostavlja potreban prostor za djelovanje, a kao zaštita od pada ujedno osigurava potrebnu sigurnost prilikom korištenja konstrukcije.
Na zahtjev se mogu realizirati i veći presjeci profila. S odgovarajućim držačima okvira iz linije proizvoda FRAMEWORKX, okviri se mogu montirati na konstrukciju ograde bez  puno napora, bilo u novim ili postojećim zgradama. 

FRAMEWORKX  XT3

XT3 FRAMEWORKX je sistem koji ima okvire s prorezima, unutar kojih je fiksirana X-TEND mreža. Na vanjskom okviru se ne vidi montažna sajla kao na XT1 i XT2 FRAMEWORKX sustavima, što ga čini unikatnim proizvodom.
Osim klasične površine boje od nehrđajućeg čelika, moguć je i premaz u boji u gotovo svim RAL tonovima. Može se bojati samo okvir ili okvir zajedno s mrežom. 

FRAMEWORKX  XT4 – KOMBINACIJA DRVA S INOX MREŽOM

Elegantan i prirodan – karakteristike koje kombinira sustav drvenog okvira FRAMEWORKX XT4. Zakrivljeni oblik mreže X-TEND pametno je kombiniran s prirodnim vlaknima masivnog hrastovog profila. Kombinacija koja zrači toplinom i sigurnošću u isto vrijeme. Zbog individualnog rasta prirodnog proizvoda, svaki je okvir jedinstven i posebno privlači pažnju vašeg građevinskog projekta. S dodatkom XT4 proširujemo našu ponudu sustava okvira, posebno za unutarnje ili zaštićene vanjske primjene.

FRAMEWORKX BOJE

Za najbolji mogući izgled i dizajn boje, FRAMEWORKX linija proizvoda koristi dva različita procesa bojanja. U našoj liniji proizvoda XT3 mreža nestaje unutar okvira. Stoga se okvir može obojiti zajedno s mrežom u procesu plastifikacije. Osobito u slučaju dinamičkih pokreta, vibracija ili oscilacija uzrokovano vjetrom, plastifikacija metala ima mnoge prednosti u odnosu na klasično bojanje. Ovakav način se također pokazao puno boljim u testovima vremenskih uvjeta.

Za XT1, XT2 i XT4 vrstu okvira, mreža je obojena posebnim kemijskim procesima odvojeno od okvira. To je neophodno jer bi se boja mogla oljuštiti prilikom montaže i na kontaktnim točkama između okvira i mreže.

NOSAČI OKVIRA

U ponudi imamo preko 15 vrsta nosača okvira, za okrugle ili kvadratne okvire. Kako bi se olakšala montaža, moguće je naručiti okvire s nosačima koji su već montirani na profil okvira. Nosače je moguće obojati u željeni RAL, kako bi odgovarao boji okvira ili INOX mreže.

SIGURNOST

Proizvodnja mreže X-TEND podliježe čestom testiranju i redovito je kontrolira vanjski institut za ispitivanje. To uključuje redovite testove udara i opterećenja na mreži kako bi se dokazala njihova prikladnost kao zaštita od pada. 

TTM trgovina d.o.o.