Astone

ASTONE je visokokvalitetni kompozitni solid surface materijal razvijen u hrvatskom poduzeću Aquaestil plus, a odlikuje se nizom odličnih karakterstika i visokom razinom primjenjivosti.
Tehnički gledajući, ASTONE materijal je prirodni mineral aluminij-tri-hidrat u prahu povezan akrilno-modificiranom poliesterskom smolom i obojan prirodnim pigmentom, što mu daje izvanredna svojstva i dostupnost u širokom opsegu različitih boja i efekata.

k39-aquaestil-s1-230Idealan je za uporabu u kupaonicama, kuhinjama, recepcijama i sanitarnim prostorima gdje nalazi svoju primjenu pri izradi umivaonika, monolitnih umivaoničkih pultova, različitih radnih površina, samostojećih kada i tuševa. Visoka razina primjenjivosti ovog materijala, njegova otpornost na habanje i praktički neograničena fleksibilnost obrade, čine ovaj materijal idealnim za opremanje objekata kao što su hoteli, marine, putnički brodovi, benzinske postaje, objekti zdravstvene namjene, operacijske sale, ali i uporabu u privatnim prostorima.

k39-aquaestil-s2-230ASTONE pruža dodatnu dimenziju slobode dizajnerima interijera i arhitektima zahvaljujući različitim mogućim načinima njegove obrade, dostupnim bojama i završnom efektu koji može biti mat ili sjajni. Ovaj materijal se može rezati, piliti, bušiti, brusiti, formirati u razne oblike i bešavno spajati te se savršeno nadopunjuje i s najzahtjevnijim prostornim konfiguracijama.
Materijal ASTONE je potpuno homogen po cijeloj strukturi, ne razdvaja se u slojevima, otporan je na termalne šokove i udarce, stabilan na UV zrake, a toplinu podnosi bolje od drugih materijala te ga kratka izloženost visokoj temperaturi neće oštetiti. Bitno je napomenuti kako je ASTONE u potpunosti neporozan materijal (nema razvoja gljivica i bakterija), čime je osigurana maksimalna razina higijene. Materijal se iznimno lako čisti i održava te zadovoljava najviše tehničke, sigurnosne i zdravstvene standarde.

Aquaestil plus d.o.o.