Početak !preporuka Uspješno opremanje interijera

Uspješno opremanje interijera

Bogato iskustvo u opremanju

Tepih centar je od 1994. godine do danas otvorio devet prodajnih salona u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Puli.
Bogatom iskustvu u maloprodaji pridodali su i suradnju s turističkim i poslovnim sektorom još od 2008. godine. Tako “potpisuju” opremanje podnim oblogama mnoge hotele i javne prostore – bolnice i banke u Hrvatskoj. Dosadašnjem širokom izboru kvalitetnih ručno i strojno rađenih tepiha mnogih svjetskih proizvođača, pridodali su široki spektar ostalih podnih obloga poput tapisona, umjetne trave, PVC elastičnih podova, laminata, parketa kao i zavjesa te dekorativnih tkanina…

U mogućnosti su vam ponuditi visokokvalitetne podove prilagođene za javne objekte svježeg i atraktivnog dizajna, povećane izdržljivosti i trajnosti sa standardnim certifikatima zavisno o tipu proizvoda: ručno i strojno rađene tepihe, tapisone – s certifikatom B1, prirodne linoleume, hotelski tekstilni program, PVC elastične obloge, parkete, laminate, umjetne trave, zavjese i dekorativne tkanine.

Svi proizvodi iz objektnog programa zasigurno će zadovoljiti sve standarde uvažavajući vaše želje i potrebe vaših kupaca i klijenata.
Mobilnost, profesionalnost i timski rad svakodnevno potvrđuju kroz suradnju s vodećim izvođačima građevinskih radova, kao i maloprodajnih centara u Republici Hrvatskoj.

Uz 140 zaposlenih radnika, tvrtka posjeduje vlastiti tim profesionalnih podopolagača, građevinara i komercijalista, koji će spremno odgovoriti na svaki Vaš zahtjev, osigurati Vam najbolji omjer dobivenog i uloženog te isporučiti podne obloge na najkvalitetniji način u skladu s vašim željama i vremenskim rokovima po sistemu ‘ključ u ruke’, od izmjere, dobave i postave traženog materijala pa sve do naknadnog investicijskog održavanja podova.
Ističemo kako se svi radovi na objektima obavljaju u skladu s pravilima struke, a na sve ugrađene podove daju dvogodišnje jamstvo!
Kroz dugogodišnje iskustvo i poznanstva diljem Europe, stoje Vam na raspolaganju oko konzultacija te pomoći u osmišljavanju i odabiru najboljeg rješenja za Vas.

Tepih centar d.o.o.

Pin It on Pinterest

Sviđa Vam se stranica

Podijelite ju s prijateljima!

Exit mobile version

You have successfully subscribed to the newsletter

Došlo je do pogreške prilikom slanja ... Molimo Vas ponovite ...

Korak u prostor will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

PRIJAVA NA NEWSLETTER

POKLON - DOWNLOAD
4 BROJA KORAKA - 2019.