Županijska komora Split – radionica 12. prosinca

U ponedjeljak, 12. prosinca u 10:15 sati, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike organizira radionicu u okviru projekta Strategija prilagodbe klimtskim promjenama, u ŽK Split – Obala A. Trumbića 4.

S obzirom da je radionica poluzatvorenog tipa, pozivaju se isključivo stručnjaci iz institucija i tijela koje se bave ili bi u svoje procese trebali uključiti razvoj koimatskih scenarija te njihovo djeloavnje na procese u sektorima koje pokrivaju.

Provedba modula u okviru kojeg će se osposobiti grupa stručnjaka za modeliranje klimatskih scenarija, jedan je od zadataka projekta uz procjenjivanje utjecaja klimatskih promjena temeljem rezultata dobivenih modeliranjem i procjenjivanje mjera prilagodbe klimatskim promjenama te upoznavanje s postojećim rješenjima i tehnologijama provedbe.

Organizatori mole da sudjelovanje na radionicu potvrdite na e-mail: jdrndic@eptisa.com, s imenom, prezimenom, pozicijom i institucijom stručnjaka, najkasnije do 9. prosinca.

Više o radionici na http://www.hgk.hr/zk-split-radionica-u-okviru-projekta-strategija-prilagodbe-klimatskim-promjenama-najava