Znate li koja nijansa postaje trend u dizajnu modernih stambenih i poslovnih zgrada?

Trend prema toplijim nijansama za profile prozora i vrata također se odražava u GEALAN-ovom rasponu boja: popularna nijansa umbra siva RAL 7022 sada je dostupna kao standardna boja unutar GEALAN-acrylcolor® površinske tehnologije. Nova nijansa GEALAN-acrylcolor® sive dostupna je u sustavima profila GEALAN s ugradbenom dubinom od 82,5 mm (S 9000, GEALAN-KUBUS® i S 9000 NL).

Umbra siva RAL 7022 postaje sve popularnija u dizajnu modernih stambenih i poslovnih zgrada, boja je već korištena u mnogim objektima u provjerenoj profilnoj površini GEALAN-acrylcolor®. 

Vesele boje na svakoj zgradi dobro stoje

Prozorski profili GEALAN-acrylcolor® omogućuju oblikovanje fasada u mnogim trendovskim bojama: raspon boja ima devet standardnih nijansi, a na zahtjev postoji i 50 drugih posebnih boja. GEALAN je jedini ponuđač sustava koji u svojoj ponudi ima PMMA presvučene površine u metalik nijansama, a uz DB703 i srebrnu postoje čak dvije u standardnoj paleti boja.

Dizajn površine GEALAN-acrylcolor®

Očuvanje površina, oblikovanje životnog prostora. Patentirana površina GEALAN-acrylcolor® omogućuje izradu PVC prozora s jedinstvenim svojstvima: postojanošću boje, trajnošću, otpornošću na prljavštinu. Vanjska svilenkasta mat površina desetljećima je otporna na vremenske uvjete i ostaje bezvremenski elegantna.

Gealan d.o.o.