WOODURA® – Real wood

Bjelin u  sklopu svoje proizvodne game prezentira Real wood® podove temeljene na POWDER TECHNOLOGY, a s kojom se omogućava krajnjem korisniku kupnja i ugradnja visoko kvalitetnog poda te postojanost same investicije.

Uživate li u izgledu i osjećaju pravog drva, da bez straha hodate u visokim potpeticama, bez bojazni da ćete padom ispuštenog predmeta oštetiti svoj drveni pod, a Vaši ljubimci bezbrižno trčkaraju uz Vas, tada je ispod Vaših nogu sigurno Woodura®. Ukoliko su vam navedene situacije strane, tada je vrijeme da kupite Woodura®-u!

Bezbrižno hodanje

Podovi s Woodura® površinom ostavljaju vam puno manje briga. S izvrsnom otpornošću na udarce i habanje, ovi lako postavljivi podovi pogodni su za gotovo svaku prostoriju u domu ili u poslovnim prostorima.

Nagrađena tehnologija

Površina Woodura® temelji se POWDER TECHNOLOGY, odnosno na stapanju tankog sloja drva s jezgrom od drvenih vlakana mješavinom praha. Smjesa praha savršeno ispunjava prirodne pore na drvu te poboljšava njegov izgled. Štoviše, eliminira potrebu za kitanjem te stvara značajno jaču površinu s tvrdoćom znatno većom od tradicionalnog sloja punog hrasta.
Rezultat je učvršćeno drvo, koje je višestruko stabilnije i čvršće, uspoređujući sa ostalim tradicionalnim drvenim podovima, dok istovremeno zadržava izgled i dojam pravog drva.

Tehnologija omogućava maksimalno iskorištenje drvne mase.  Time se može proizvesti 10 puta više podnih elemenata u usporedbi s tradicionalnim drvenim  podovima. Ovakvim odgovornim gospodarenjem vodimo brigu o našim šumama koje će ostati i generacijama koje dolaze.

Ugradnja

I kod samog postavljanja poda Woodura® je jedinstvena. Naša „5G klik sistem“ tehnika polaganja daje brzu i jednostavnu montažu te savršen izgled gotovog poda. Riječ je o preklopnoj instalaciji (sustavu „zaključavanja“) gdje prilikom pritiska na ploču u krajnjem donjem položaju plastični jezičak iskače u klinasti žlijeb te tako osigurava na najbrži i najlakši način spoj vrlo velike kvalitete.

Završna obrada

Završna obrada je u skladu s Vašim željama, uljana ili lakirana, a kolekcija se sastoji od tamnih tonova koji dramatično mogu naglašavati strukturu drva, njegovu nesavršenost poput čvorova, pa sve do svijetlih tonova, tako da površinom mogu ponuditi izgled za svačiji stil ili ukus, bez obzira da li svom prostoru želite dati suvremeni, vintage ili industrijski karakter.

Ostanite u toku s nama www.bjelin.com

Bjelin Croatia d.o.o.