Web Marketing Akademija- Uskršnji popust od 30%

2016-03-24-akademija-200.jpgWeb Marketing Akademija nudi stručno osposobljavanje za internetskog gurua uz završno certificiranje koje Vam omogućava upis Vašeg novog zvanja u radnu knjižicu! Zapošljavanje na poziciji internet marketing specijaliste traže renomirane hrvatske tvrtke kao i tvrtke s međunarodnim iskustvom poslovanja.

2016-03-24-akademija-160.jpgU nastavnom planu Web Marketing Akademije očekuje vas 10 predmeta (nastavnih cjelina) u trajanju od 100 školskih sati koji obuhvaćaju teorijsko znanje i praktičnu osposobljenost za budućeg Specijalistu za internetski marketing. Po završetku školovanja svaki polaznik dobiva certifikat koji se upisuje u radnu knjižicu (elektroničku bazu podataka Zavoda za mirovinsko osiguranje) čime evaluira svoje znanje te time olakšava profesionalni rad u vodama web marketinga.

Rad u manjim grupama omogućava svakom pojedinom polazniku individualan odnos s predavačem te rad na konkretnim primjerima iz poslovne prakse. Polaznici projekte rade uživo uz implementaciju bogatog “know-how” znanja predavača kojima je web marketing strast, a ne samo posao, uz energično suočavanje s izazovima koji su za Vas novost.

Svaki predmet iz nastavnog plana WMA moguće je pohađati pojedinačno nakon čega dobivate uvjerenje koje se također upisuje u Vašu radnu knjižicu.
Pogledajte program i odaberite svoj dvodnevni seminar.

UPISI u 11.  i 12. generaciju polaznika su u tijeku, a očekuju Vas velike uštede ranijom rezervacijom, od 20% do čak 50% za upise do 10.04.2016.

Budite među najboljima, postanite certificirani Specijalist za internetski marketing!

Prva tri čitatelja koja se jave na wma@webedukacija.com s naslovom slogana WMA „…jer znanje donosi profit“ osvajaju uskršnji popust od 30% na dvodnevni seminar prema njihovom izboru!