Vertikalni obodni profili

Sinergija nosača i završnih profila za estetski savršen uzdignuti pod

Uzdignuti podovi u eksterijerima su spoj estetski savršeno ravnih podnih površina te elegantno rješenje kako „sakriti“ neravnine podloge, instalacije koje ostaju ispod poda nevidljive, a ujedno vrlo lako dostupne za eventualna održavanja i servise.

Za kvalitetne uzdignute podove potrebno je imati bazu koja je jednostavna jer je već sastavljena i spremna za ugradnju i snažna jer je otporna na izuzetna opterećenja, mimo svih propisa. Njezin dizajn je detaljno proučen te Vam ponosno predstavljamo nosač PRIME® s više elemenata koji se međusobno integriraju u jedan savršeni sklop.

Izvanredan proizvod je rezultat 65 godina iskustva i sjajnog timskog rada; samo s takvom strašću i profesionalnošću mogli smo dizajnirati sličan, jednostavan, snažan i prekrasan proizvod.

Baza Prime® čini ga revolucionarnim proizvodom na polju nosača za povišene podove. Posebni PATENTIRANI oblik omogućuje znatne uštede u fazi polaganja.

Dovoljan je jedan rez po graviranom utoru na dnu da se pretvori u bazu po kutu. Baza Prime® dizajnirana je kako bi osigurala protok vode na siguran i optimalan način.

Kako bi se dodatno olakšala i ubrzala faza ugradnje, pripremljena su dva “utora” za pričvršćivanje kopči, čime se osigurava optimalno prianjanje za nosač. (PATENTIRANO)

Prednosti ovakvog nosača su višestruke, podesiva visina od 30 do 420 mm osigurava se sa samo tri proizvoda, čvrsta baza od 300 cm2, jedan rez baze za izradu kuta, a zahvaljujući fiksatoru glave dobijemo samonivelirajući ili fiksni proizvod.

Za vizualno savršen završetak terase, iz naše ponude predstavljamo vam naš završni element.

Vertikalni obodni profil

Vertikalni obodni profil je element zatvaranja i završne obrade obodnih rubova. U vanjskim podignutim podovima savršeno se prilagođava podnim pločama debljine 20 mm te nosačima PRIME® koji djeluju kao potkonstrukcija. To je proizvod koji spaja estetiku s funkcionalnošću i čini vanjski pod još ugodnijim.

Bočno zatvaranje terasa bez parapeta, ili zatvaranje profila stepenica, rješavamo elegantno i funkcionalno. Profil je izrađen od aluminija i dostupan je u dvije standardne boje: srebrnoj i antracit sivoj.

Opremljen je s dva važna pribora, a to su linearni i kutni spoj od 90°, također u aluminiju i s istim bojama profila.

Profil je dužine 2,40 metara dok su standardne visine 30-60-90-120-150 mm. Jednostavna i brza montaža, jednostavno postavite stranu s prorezima na glave nosača, spojite profile i umetnite spojeve (linijske i kutne). Savršeno se uklapa u podne ploče dimenzija 600×600, 750×750, 800×800, 900×900, 400×800, 450×900, 600×1200, 1200×1200 mm.

Eterno Ivica SrL