Kako unaprijediti tehnologiju u transportnim sustavima?

Vrijeme održavanja: 29.11.2017.   /   Rok prijave: 27.11.2017.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Mađarske u Zagrebu organizira V4 Gospodarski forum Napredne tehnologije u transportnim sustavima, koji će se održati u srijedu, 29. studenoga, u 9.30 u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2, Zagreb.

Forum se organizira u povodu predsjedanja Mađarske Višegradskom skupinom koja obilježava 26 godina od svog nastanka. Na Gospodarskom forumu na kojemu će sudjelovati tvrtke iz svih zemalja Višegradske skupine, bit će predstavljene inovativne tehnologije i iskustva iz područja prometa te mogućnosti poslovne suradnje Republike Hrvatske i zemalja V4, nakon čega će uslijediti individualni poslovni razgovori gospodarstvenika. Sudjelovanjem na ovom Forumu otvaraju vam se mogućnosti za pronalazak poslovnih partnera i proširenje poslovanja na ovom velikom tržištu koje je atraktivno po potrošačkoj moći i poticajnoj poduzetničkoj klimi.

Kontakt-osoba za organizaciju događanja je Ana Karlić, stručna suradnica u Sektoru za međunarodne poslove i EU HGK (tel.: 01/ 4561-795, e-mail: akarlic@hgk.hr).

Izvor: www.hgk.hr