Uređenje doma sa stilom

Dizajnerski radijatori IRSAP

Opremanje doma nikada nije bilo jednostavnije! Razlog je u širokoj ponudi raznih proizvođača i prodavača namještaja i opreme za uređenje. Tehnološki razvoj donio je inovativne proizvode s kojima je moguće savršeno urediti svaku spavaću sobu, boravak, kuhinju ili kupaonu, neovisno o veličini, te željama i prohtjevima vlasnika.
Sa zanimljivim i inovativnim proizvodima svakako se može pohvaliti tvrtka Petrokov. Kako bismo vas uvjerili donosimo dio ponude!

Scarabeo sanitarna keramika
Scarabeo je talijanski proizvođač sanitarne keramike (umivaonici, wc školjke, bidei…) s filozofijom da izradi komad sanitarne keramike koji će ulaskom u kupaonicu svu pažnju privući na sebe. Tvrtka Petrokov prepoznala je ovaj brand i uvrstila ga u svoju ponudu, pružajući time ekskluzivu za hrvatsko tržište.

k63-petrokov-2-300Dizajnerski radijatori IRSAP
Želite li u svoje kućanstvo unijeti dašak elegancije tada su dizajnerski radijatori IRSAP savršeno rješenje. Svojim oblikom i dizajnom zasigurno će mamiti znatiželjne poglede.

k63-petrokov-3-300Hidromasažni bazeni, saune, kade i tuš kade
Savršenstvo estetike i najfiniji materijali opis su ovog proizvođača kada i tuševa, hidromasažnih sistema, mini bazena i sauna. Tvrtka Glass svoju je zavidnu reputaciju stekla kontinuiranim inovacijama, ekstremnim fleksibilnostima u proizvodnji i sposobnošću da drži korak sa razvojem tržišta i njegovim zahtjevima.

k63-petrokov-4-300Pločice velikih formata
Keramičke pločice neizostavan su dio svakog interijera, a sve su popularnije i u eksterijerima. Danas su posebno u trendu pločice velikih formata. Zavidnom ponudom može se pohvaliti tvrtka Roca.

Jedan od povijesnih protagonista rasta i uspjeha talijanskih keramičkih pločica je tvrtka Ragno koja ima industriju diljem svijeta i proizvodi podne i zidne pločice za vanjsku i unutarnju uporabu. Poseban je naglasak na zidnim oblogama za kupaonice.

Više o Petrokov asortimanu možete pogledati na novoj web stranici tvrtke www.petrokov.hr

Petrokov d.o.o.